Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Divatos vagy ciki?

Divatos vagy ciki?

Figyelt kérdés
Nem hordok farmert mert nem szeretem.Otthon szabadidőben járok meg mackónaciban.A suliban csak fekete sztreccs nacit hordok.Más nadrágot nem.Mindenféle felsővel hordom.Azt mondják rá,szajhás.Ez igaz? E mellett még szoknyát hordok...Most milyen szoknya a trendi? 18L
2013. márc. 23. 23:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem divatos, viszont szerintem nem is ciki, ha ízléses a felső, és leér a fenekedig!
2013. márc. 24. 00:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Cicanacit rövid felsőkkel hordani tényleg az. Vannak olyan nadrágok is, amik úgy néznek ki mint a farmerok, de sztreccses anyagúak. Érdemes lenne egyet beszerezned, nagyon kényelmesek! A rendes farmert én sem szeretem annyira, inkább olyan farmer hatású sztreccses nadrágjaim vannak.
2013. márc. 24. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!