Hol találok ilyen feliratos pólókat kisebb méretben, vagy női fazonban? :S
Figyelt kérdés
Pl ilyen fekete pólók... szövegekkel.
Pl: "The black sheep of the family", "Értem én, csak leszarom!"...
Nem netes bolt kéne, konkrét helyek ha vki tudná megköszönném!
*_*
2009. szept. 17. 17:01
1/3 anonim válasza:
kínaiakban sok ilyen van. legalábbis nálunk
2/3 anonim válasza:
Ez az értem én csak leszarom póló konkrétan nekem turiból van :D de ez sztem véletlen szerencse volt.
Szóval van nálunk Debrecenben egy Dum-Dum nevű üzlet ami árul rocker dolgokat, de ettől függetlenül rengeteg feliratos dolgaik vannak. Magyarul ne márkás üzletekben keresd hanem ilyen helyeken mint egy deszkás bolt vagy efféle rockerüzlet. Attól még nem csak olyan áru van ott amit csak eza stílus hordhat.
3/3 A kérdező kommentje:
igen, ezt tudom, csak ugye a régi Ciánkáli helyett most vmi Alterego van, ami nekem (személy szerint) baromira nem szimpi... :/ Itt Bp-n meg nem nagyon tudok más boltokat. De majd elnézek turikba is, vannak onnan egyébként is cuccaim, és most hátha rámmosolyog a szerencse. =)
2009. szept. 18. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!