Milyen kabátot és cipőket hordtok ilyen időben?
Figyelt kérdés
Már ma is elég jó idő volt meg holnap is az lesz, és ilyenkor már hordhatóak az ilyen cuccok? :
2013. márc. 20. 16:52
1/5 anonim válasza:
Én is erre lennék kíváncsi, de nekem se válaszol senki! :(
2/5 anonim válasza:
Akkor én válaszolok. Én ma már felvettem a tavaszi kabátot, de újabb lehűlés jön, szóval kellhet még a téli.
3/5 anonim válasza:
Naná :) ezek a cipők nagyon barók :) van ilyened, vagy csak úgy linkelted? ha igen hol vetted őket?
Énrajtam ma még csizma volt, de már tavaszi dzseki (bőrdzseki), de holnapra már elővettem a magassarkúmat, majd meglátom reggel, mennyire lesz hideg. Azt mondják amúgy max holnap lezs még jó idő, ha lesz :(((
4/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok, jajj közbe megnéztem az időképet és már holnap sz.r idő lesz :// kár. marad a csizma sztem
5/5 A kérdező kommentje:
köszii a válaszokat. Igen még ma jobban jártunk a csizmákkal.:)meg a hétvégére is maradhat.:((
vannak hasonló cipőim, zara, bershka, tally weilj és még kínaiban is láttam hasonlókat.
2013. márc. 21. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!