Divat még a farmerszoknya?
Figyelt kérdés
Van egy pár éves farmerszoknyám, de időközben úgy éreztem hogy kiment a divatból. Divat most? Mivel "kell" mostanában hordani? 22 évesen öreg vagyok már hozzá?2013. márc. 18. 10:31
1/5 anonim válasza:
22 évesen? ugyanmár
25 vagyok,mióta eszemet tudom van farmerszoknyám
Jelenleg vagy 4-5 darab is van,van mini és térd fölé érő is.
Van hogy csak egyszinű szűk pólót veszek fel hozzá,van hogy szines mintás felsőt vagy dekoltált kockás inget,mindegy,farmerhez minden megy.
25/N
2/5 anonim válasza:
a farmer szoknya mindig divat lesz épp ugy mint a farmer nadrág. 29 vagyok és csomó farmer szoknyám van.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez örök darab. Persze a fazonok jönnek-mennek, de végleg úgysem lehet "kiirtani" ezt a típust, és nem is kell. Szeretem, mert nem annyira elegáns, mint egy szövetszoknya, de csinosabb, mint egy sima farmernadrág.
Én, ha farmerszoknyát húzok, egy kicsit mindig lezserebb vagyok, mint amikor más fajta szoknya van rajtam, egy kardigánnal és pólóval tök jól néz ki, legalábbis én szeretem így viselni.
4/5 anonim válasza:
Ami farmer az mindig divat marad... 22 évesen meg még szinte gyerek vagy, hogy lennél már öreg?
5/5 anonim válasza:
Hát persze, hogy divat!A farmer örök divat, mind nadrágban mind szoknyában! Sportos, vagány és sok esetben sikkes külsőt kölcsönöz viselőjének!Inkább a fazon ami gyakrabban változik!Ajánlok egy oldalt amit nézz meg, nem csak farmereket találsz rajta! [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!