Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez a cipő csak...

Szerintetek ez a cipő csak fiuknak lett kitalálva?

Figyelt kérdés
[link]
2013. márc. 17. 15:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Férficipő, de ha tetszik és olyan a méreted, hogy van rá, akkor szerintem hordd nyugodtan... :)
2013. márc. 17. 15:57
 2/9 anonim ***** válasza:

szerintem is hordhatod senki nem fogja rámondani hogy férfi cipő nekem is tetszik :)

20/L

2013. márc. 17. 16:00
 3/9 A kérdező kommentje:
Igazából látom, hogy oda is van írva, hogy ferfi/cipok Igazából a kérdésemet úgy akartam megfogalmazni, hogy nagyon ciki lenne, ha lány létemre ilyen cipőt hordanék?:D
2013. márc. 17. 16:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem lenne ciki. :D
2013. márc. 17. 16:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Oké:D Köszönöm:)
2013. márc. 17. 16:05
 6/9 anonim ***** válasza:

"senki nem fogja rámondani hogy férfi cipő"

De, pl. én. Bár ez még talán annak sem nevezhető.

2013. márc. 17. 18:21
 7/9 anonim válasza:

Simán hordhatod:) Én például többnyire ilyesmi sportosabb cipőket hordok, de nekem sosem tetszettek a kifejezetten lányoknak kitaláltak ebben a stílusban, úgyhogy 3 pár pasi cipőm is van és senkinek fel sem tűnik. A baj velük, hogy nehéz kicsi méretet találni...

19/L

2013. márc. 17. 19:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Figyelj,ha én meglátnálak lány létedre ilyen cipőben,tuti semmi esélyed nem lenne nálam.Pláne h az ilyen típusú cipők már a fiúknál is kimentek adivatból,max. a 7.es "deszkás/bmx-es" srácok hordanak ilyet.

15/f

2013. márc. 17. 21:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.:)És, nem pasit akarok benne keresni, szóval, nem érdekel, hogy lenne-e nálad esélyem.:D De, azért köszi, hogy segíteni próbáltál.:)
2013. márc. 18. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!