Fűzőt milyen alkalmakra lehet felvenni?
Például buliba jól néz ki a fűző farmerral, meg valamilyen magassarkúval? Mármint nem azokra a gót stílusú fűzőkre gondoltam, hanem ilyen csinosabbakra. Például ilyenek:
Nekem is vannak fűzőim, de én csak bálba hordom őket vagy színházba.
Fel lehet venni buliba is, bár oda inkább lazább, kényelmesebb cuccok az ideálisak.
Farmerhez szerintem nem illik, de ez csak az én véleményem.
Sztem fel lehet venni buliba, vagy akár utcára is.
Főleg az elsőt, a két fekete kicsit ünnepélyes, de buliba azok is jók.
De farmerral meg magassarkúval sztem tök jól néz ki! Nekem is kéne egy :)
Amiket linkeltél azok szuperül néznek ki, de amúgy
ezen az oldalon, meg még a többi fűzős oldalon, amik "divatfűző" név alatt szerepelnek azok közül kb bármelyik hordható sztem farmerral, max amelyik nagyon csipkés-vörös fekete az nem :)
amúgy farmerrel még az extrémebbek is viselhetők hétköznap pl. régi vágyam, hogy egyszer fel merjek venni egy ilyet: :)
Igazából kb mindegyik jó, csak a csipkés, "goth-os" középkori fűzök néznek ki sztem hülyén farmerral.
Ja és ha veszel, azt érdemes fejben tartani, hogy ezek a divatfűzők szinte mind műanyag merevítősek.. az acélmerevítős azért jobb. A műanyag olcsóbb viszont egy idő után tönkremegy sajnos. Nekem van acélmerevítős és műanyag merevítős is, az acélmerevítősben szinte érzed h komoly cucc (meg hát elvileg hosszútávú alakformáló hatása is van) persze SOKKAL kevésbé kényelmesebb is :)
Mondjuk amúgy a műanyag nem olyan vészes sztem mint mondják, tény h nem olyan mint egy sima póló de azért kibírható, hamar megszokod.
Viszont ha arra kell h évente párszor buliba felvedd arra teljesen jó a műanyag is.
Egyébként az alkatodtól is nagyon függ, h milyet érdemes venni!
huu ez a bőr hatású is nagyon jó :D
sztem veszek majd egy visszafogottabbat, és akkor meglátom hogy mások mit szólnak hozzá :D köszönöm a válaszokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!