Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Voltatok az utolsó háda...

Voltatok az utolsó háda árufeltöltésen? Milyen a tavaszi választék? Miket fogtatok ki?

Figyelt kérdés

Én most nem turizok, többet vásárolok mostanság (valamiért) a vateráról.

Érdekel viszont, hogy mikre bukkantatok, mit hagytam ki? :)

mik a jellemző ruha darabok és színek?

2013. márc. 16. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
51%

bocsi, eléggé off lesz a válaszom

én egyszer tévedtem be a hádába,de az árakat látva fordultam is ki. Nagyon drágának tartom, ahhoz képest,hogy turkáló. A legtöbb dolgot kínaiban, újonnan ugyanannyiért meglehet venni.

2013. márc. 16. 20:32
 2/5 A kérdező kommentje:

ezzel nem értek egyet. 6 éve foglalkozom adás-vétellel és turizással is ugyan ennyi ideje. Én nem drágállom. Minősíthetetlen szar áru van a kínai boltokban. Inkább legyen 2x hordott, és legyen 1500 ft, mint kínai olcsó, silány minőségű(nem mellesleg szerencsétlen éhbérért dolgozatott emberek) szar.

és ezzel befejeztem. az offért meg haragszom, ahogy látod

2013. márc. 16. 20:54
 3/5 anonim ***** válasza:
én kérek elnézést, én akkor is drágállom, lényegében ott is a nevet fizeted meg, mert más turkálókban 3-ad annyiba nem kerülnek a dolgok. szerintem túlárazott
2013. márc. 16. 20:59
 4/5 A kérdező kommentje:
a kilós turkálókban mi a drága? nem kell fél kilós kötött pulóvert venni
2013. márc. 17. 09:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Elég jo cuccok vannak nehany hadaban..kb minden szinu. En 2 tavaszi kabatot vettem osszesen 5500ert.egy h&m-es elegans fekete es egy zakoszeru drqpp. Nem draga tekintve hogy mashol 10 ezerert veszek egyet..
2013. márc. 17. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!