Melyik a kedveltebb viseleted: sportos vagy nőies?
Figyelt kérdés
Nemet, kort is írjatok!2013. márc. 16. 17:03
2/17 anonim válasza:
Vegyes, de ha nagyon választani kell, akkor inkább nőies.
4/17 anonim válasza:
Inkább a nőies, de van hogy sportos :) 20L
5/17 anonim válasza:
A kettő között félúton.
Nem vagyok az a tornacipős, pólós, laza csajszi,
de a minden nap szoknyától/kosztümtől is távol állok.
Közepes sarkú bőrcipő, egyszínű, sötétebb farmer, ing/blúz/csinosabb top, kötött pulcsi vagy blézer...
28N
7/17 anonim válasza:
nőies olykor laza. De semmiképp sem sportos :D
15L
8/17 anonim válasza:
Elolvastam az előttem írókat akik "tinik" és mind nőiesen öltöznek. Ez csak a pasik miatt van így? Nekem a nőies két dolgot jelent vagy kintvan mindene mint egy kur..nak vagy elegánsan nőies.
Általában az alapján döntöm el mit veszek fel hogy mennyit kell mennem, várnom, sietnem. Néha deszkás cipő vagy bokacsizma 5centis sarokkal. Farmer mindig vagy cicanadrág. Kint a mellek vagy felhúzva nyakig a pulcsi
18.L
9/17 anonim válasza:
Nőies. 16/l
És nem a fiúk miatt, ez tükrözi a lelkivilágom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!