Szerintetek rosszak a lábaim vagy inkább átlagosak? (kép)
Nem önbizalom növelés miatt tettem fel a kérdést, én is látom, hogy vastagok. Csak arra lennék kíváncsi, hogy ilyen lábra gáz-e szoknyát húzni, vagy nem annyira?
Köszönöm szépen a válaszokat!
első: küldtem privátban
második: azért mert én nem szeretnék szánalmas lenni :( jól tudom, hogy ha valaki nem a testalkatának megfelelően öltözik fel a szemébe senki nem mondja meg neki, csak a háta mögött kiröhögik.
harmadik: Miért szeretnél nagyobb felbontású képet? Ezen nem látszik eléggé?
22:51-es Köszönöm a válaszodat :) Tudom, hogy nem tudok vele mit tenni, már 9 éve rendszeresen sportolok (hosszútáv futás), amitől elvileg vékonyodik, de még így is vastag.
utolsó! Ez a nadrág elég rövid, nem rakok fel ennél kevesebb ruhában képet.
Szerintem teljesen normális/szép lábaid vannak, főleg a combod :P
Viszont az a baj, hogy kicsit vastagok a vádliaid, a szoknyánál meg főképp azok látszanak. És ha azok látszanak, akkor kicsit vastagnak gondolhatják az egész lábad. Bár szerintem ez még bőven belefér, erre nem mondhatják h nem áll jól a szoknya. Személy szerint, nekem jobban tetszik ha ilyen kis "rövid nadrágban" vagy mint szoknyában. ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!