Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 13 évesen vehetek fel sneaker...

13 évesen vehetek fel sneaker wedge telitalpú cipőt?

Figyelt kérdés
Mivel az ovisoknak és az alsósoknak is van az a tipikus 4 cm sarkú 'kopogós cipő' gondoltam miért ne vehetnék fel 13 évesen egy telitalpút, ráadásul kinéztem ezt a tök jó cipőt, mert nagy divat most, és nem 'nőies', hanem 'fiatalos' úgyhogy azzal hogy az nőknek való meg nőies 13 évesen meg még gyerek vagyok' azzal légyszi ne nagyon gyertek! Értelmes válaszokat!:)

2013. márc. 14. 21:55
1 2
 11/12 anonim válasza:

Nekem is vannak olyan 5-6 cm-es magassarkúim is. Összesen 4 de az egyiket vissza vittük (tönkrement), a másik ünneplő így most van egy tavaszi/őszi és egy nyári. (Amit vissza vittünk az téli volt.)

13/L

2013. máj. 10. 15:15
 12/12 anonim ***** válasza:
13 évesen egy kis ideig én is ilyen voltam... sajnos. azt gondoltam hogy mar 'nagylány' vagyok, simán felvehetek magassarkúkat. Azt persze le se szartam, hogy nevetségesen nézek ki bennük. Hát, nagyon gáz voltam.. hidd el, bôven ráérsz magassarkút hordani. 16 vagyok, most nincs egy magassarkúm se, utálom az ilyen cipôket. Komolyan, ráérsz még. Most inkább hülyén nézne ki rajtad, mint szexin. ;)
2013. dec. 7. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!