Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rendeltetek már a my77-fullfas...

Rendeltetek már a my77-fullfashion.hu-ról?

Figyelt kérdés

Néhány napja rendeltem egy pulóvert, rendben meg is kaptam, de mondhatni csak csodával határos módon. A csomagolás egy db papírboríték volt, amibe beletették a pulóvert, semmi fólia sem zacsi sem semmi, simán kiszakadhatott volna. A pulóveren nem volt címke, ami számomra furcsa, soha nem jártam még így netes vásárlás alkalmával, ennyi erővel használt is lehetne. Ja és ami még felháborított, hogy most néztem hogy a felsők kategóriába olcsóbban van fent a pulóver, (ez persze lehet az én hibám h nem néztem jobban körül és a pulóver kategóriába kerestem a pulóvereket, mert nem gondoltam volna, hogy a pólók közé is tesznek egyet kettőt:/ )

Ha rendeltél már erről az oldalról te is tapasztaltál hasonlót? Vagy csak simán peches vagyok? A címke meg azért lett volna fontos, mert ajándékba szántam a pulcsit, és így azért nem illik odaadni, olyan mintha már használt volna. Nem az árcédulát hiányolom, hanem a kis lógó bilétát.:(

2013. márc. 14. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:

Pár hete rendeltem onnan először és utoljára...

Egy felsőt és egy nadrágot, erre kaptam két felsőt. Felhívtam őket, mondták, hogy küldjem vissza, kicserélik. Már itt fura volt, mert nem mutatkoztak be a telefonban, én kérdeztem rá, hogy ők-e azok... Kérdeztem, hogy ugye a postaköltséget megtérítik nekem (több mint 600 Ft volt). Mondták persze, küldjek e-mail-t is és postázzam. E-mail elment, semmi válasz napokig. Aztán újra írtam nekik, mondták, hogy holnap postázzák a nadrágot. Meg is kaptam. DE! Postaköltséget nem térítették meg, és egyszer sem hangzott el részükről, hogy elnézést kérnek! Hát nem a vevőkből élnek??? Emiatt a hozzáállás miatt én nagyot csalódtam bennük és többet biztos nem rendelek onnan.

2013. márc. 19. 14:26
 2/9 A kérdező kommentje:
És volt hozzá címke? Nem a belső bevartra gondolok, hanem, ami kint fityeg a boltokba is a ruhákon.
2013. márc. 19. 21:24
 3/9 My77-Full Fashion válasza:

Kedves Vásárlónk!

Sajnálattal olvassuk,hogy nem vagy elégedett a vásárlással:(

Ha legközelebb,bármi problémád adódik a rendelt termékkel (ár,címke stb)

Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

Mert csak akkor tudjuk orvosolni a problémát!

Megértésed Köszönjük!

Üdv:My77 Full Fashion Team

2013. okt. 17. 15:48
 4/9 My77-Full Fashion válasza:

Kedves Vásárlónk!

Sajnálattal olvassuk a történteket!

Privátba írtunk üzenetet,a szállítási díj rendezése végett.

Ez miatt elnézésedet kérjük a történtekért!!!!

Üdv:My77 Full Fashion Team

2013. okt. 17. 16:03
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
Én a múltkor előreutalással rendeltem. Gyorsak voltak, és minden rendben volt, címke is volt a ruhához meg számla.
2013. okt. 21. 11:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Én tegnap rendeltem mennyi idö alatt ér oda? :) 2-3 nap? :)
2013. okt. 23. 01:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Én meg kaptam a rendelt termékeimet!

Gyönyörű,kifogástalan állapotban volt mind!

A szállitási nap elött kaptam egy emaiilt hogy átadták a futárnak!Másnap megkapom!

Az én hibámból késett 1 hetet..ugyanis az oldalra az én nevem regisztráltam,de a férjem kártyájával fizettem.Igy nem tudták azonositani a rendelésem...Irtam és azonnal felvették velem a kapcsolatot!Nagyon megbizható odlal!Én csak ajánlani tudom!Ha bármi gond van...irni kell e-mailt.

2013. okt. 31. 13:56
 8/9 noikah válasza:

én még áprilisban rendeltem, minden rendben volt "csak" nem a kért színben kaptam a terméket. viszont rögtön másnapra kellett, úgyhogy nem jeleztem vissza, hogy kicseréltetném vagy bármi más. mondjuk ezt is megszerettem, de aztán megvettem belőle a pirosat is az ázsiában.

nem tudom, hogy fogok e még tőlük rendelni... az adryfashion mindig pontosan azt küldi amit kérek, viszont ott nincsenek ekkora akciók a my77 termékekre. :)

2014. aug. 24. 07:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Az adryfashion-nel az a bajom hogy drága! :)

Vannak akciók ez tény...de közel sem olyan mértékben mint a fullfashionon! :)

2014. aug. 24. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!