Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Létezik olyan h óriáslábúak...

Létezik olyan h óriáslábúak boltja?

Figyelt kérdés
Mert a párocskámnak 48as lába van és sehol nem kap nike és hasonló cipőket. Ha létezik, mindenképpen egy honlap vagy pontos cím kellene! köszi mindenkinek
2009. szept. 15. 08:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Van ilyen, valahol az Akácfa utca környékén, xxl-es bolt, ruhák is, cipők is vannak...de irtó rondák, olyanok, mint a csónak.

Viszont jó hír, hogy a Hervisben vannak ilyen sportcipők, az Aréna Plazaban-legalábbis én kaptam

Valamint a Tisza cipők egyes modelljeiből is létezik 48-es

2009. szept. 15. 15:28
 2/2 A kérdező kommentje:

úgy hallottam a váci út környékén is van egy annak esetleg vki tudja a pontos nevét vagy honlapot?

már 100 féle képpen írtam be google-be de nem találok semmi értelmeset(lehet én vagyok béna :P)

tényleg kéne minél több lehetőség mert nagyon kellene már az új cipő igazából már ott tartunk h az ár sem számít annyira mert kell!

2009. szept. 15. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!