12 éves lánynak éktalpú cipő?
Én két éve kaptam az első magassarkúmat,úgy kb 4 cm magas volt...aztán egy éve,karácsonyra kaptam egy magassarkú csizmát,8 centi magas,és most szülinapomra egy ilyen éktalpasat,8 centi magas. :)
15/L
8.-ban volt vagy 5centi magas és csak ünnepségeken hordtam.
gimiben magasabbra váltottam de szintén csak ünnepi alkalmakkor
most végzős vagyok, heti egy-két alkalommal telitalpút veszek fel
egyébként bizonyos magasság felett nem tesz jót a hátnak, kaptam is szép kis lecseszést a gyógytornásztól amikor meglátta mi van rajtam,pedig nem vagyok már kislány
egyébként maradj a lapos talpúaknál,kényelmesebb és jobban/szabadabban tudsz benne mozogni, meg a kortársaid sem néznek hülyének
egyébként hasonlóképpen járnék el a gyerekeimmel, mint ahogy velem a szüleim
nyolcadikban kaphatnának egy szép pár cipőt és alacsonyabb 5 cm körülit már hordhatnának gimiben bár nem minden nap
Sose értem az olyan szülőket akiket még ennyire sem érdekel a gyereke egészsége. 12 évesen még jó pár évig fejlődésben vagy, egy magassarkú meg simán okozhat ugye gerincferdülést, eldeformálhatja a lábadban a csontokat, bütyök nőhet a lábfejeden tőle... a műtétet is vígan fizetik majd néhány év múlva?
Én nem vennék a gyerekemnek magassarkút... majd venne magának ha felnő és dolgozik és ez a vágya. Addig ne, én nem támogatom olyasmiben ami ártalmas az egészségre.
bütyköm sajnos nekem is lett. Én is 12 évesen hordtam magassarkút, és nem emlékszem, hogy milyen nagy volt.
Most viszont nagyon ronda lábamon a dudor :/
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!