Vettem használtan egy converse cipőt A belsejébe az van írva, hogy Made in Chine, de amúgy minden meg van benne a bekarikázott R betű is Eredeti?
Figyelt kérdés
Van egy másik converse cipő ami biztos eredeti össze hasonlítottam és minden egyezett csak az nem hogy az egyikbe az van írva, hogy Made in China a másikba meg az,hogy Made in Vietnam. Minden más egyezik. Akitől vettük azok is azt mondták hogy eredeti. Magán szeméélytől vettük!2013. márc. 13. 13:28
1/8 anonim válasza:
Biztos hogy eredeti. ma már minden modelljüket a Távol-Keleten gyártják
2/8 anonim válasza:
Igen, megnyugodhatsz nem fognak kinézni a menőfiúk klubjából! :)
3/8 A kérdező kommentje:
köszi
Ja Második:
lány vagyok
2013. márc. 13. 13:36
4/8 anonim válasza:
Ezt nem lehet megmondani. A hamis is ugyanúgy néz ki mint az eredeti, R betűvel meg minden... nekem is kettő van, egyik Conzerv boltból tuti eredeti, másik kínai piacról, szóval tuti nem. De semmi különbség. Mondjuk engem aztán nem zavar mert tesin hordom csak. Enyémekben Made in China van mindkettőben.
5/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2013. márc. 13. 16:19
6/8 anonim válasza:
Egy cipőkkel foglalkozó ismerősöm azt mondta egyszer,hogy azt kell megnézni,hogy a talpán is rajta van-e a logo.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi
Utolsó :van logó az alján
2013. márc. 13. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!