15 évesen gáz, hogyha ünneplő ruha gyanánt egy fekete nadrágot és fehér ünnepi felsőt veszek fel fekete bokacsizmával? Mármint nem baj ha nem szoknya?
mér lenne gáz, nekem egy sötét farmer, fehér topp és farmer mellény, meg tűsarkúúúú :))
utálom a szoknyákat, a kokárdát most ne felejtsd el!!
:DDDD
gondolom márc.15.-re gondolsz
xPPPP
Én is 15 vok és lány, naná, de am barátnőm még a nyakkendőhöz szokott ragaszkodni :)
Márpedig egy nő hordjon csak szoknyát,pláne ha ünneplőben van.Nem kell mindig szoknyát hordanod,nemigaz hogy nem bírsz ki évente 4-5 napot a 182-ből,arról nem is beszélve,h ezerszer csinosabb és jobban áll minden lánynak a szoknya,és jelen esetben a kényelem másodlagos.Én pl. érzek egy fajta enyhe undort amikor azt látom hogy egy lány még ünnepen sem képes szoknyát fölzni,szerintem rendkívül modortalan. (sőt,ha szigorú akarok lenni,akkor kőtelezővé is tenném a szoknyát a lányoknak,nyakkendőt a fiúknak)
15/F
ajajjaj, még mindig 1es vagyok :))
manapság, ahogy látom nálunk 100ból 90 lány jön naciba :D
lassan a nyakkendőt is már csak lányokon látom (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!