Milyen az a boyfriend nadrág?
Figyelt kérdés
Már többször olvastam itt de fogalmam sincs milyen? valmi férfinadrág?2013. márc. 12. 17:49
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
jesszus... akkor manapság a nők férfi nadrágot hordanak, a férfiak meg nőit :D értem...
2013. márc. 12. 18:15
3/7 anonim válasza:
a neve mondjuk az, de maga a nadrág nem is feltétlenül férfi, csak egy 2 számmal nagyobb levi's 501-es mondjuk, ami meg uniszex, csak nem kell belőle vödör méretűt venni.
4/7 anonim válasza:
Ilyen buggyos... mint amit linkeltek. Nekem nem igazán tetszik egy lányon/nőn.
A férfiak női gatyát hordanak? Ilyet mutasson már valaki! Vannak női gatyák amik nagyon tetszenek. De utcára azért nem merem felvenni őket, mert félek hogy még rámsütik hogy b.zi vagyok.
5/7 A kérdező kommentje:
ezekre a színes csőnadrágokra gondoltam amiket a pasik hordanak manapság..
2013. márc. 12. 20:48
6/7 anonim válasza:
Olyan nincs hogy a csávó a barátnője farnernaciját hordja?
7/7 anonim válasza:
Miert ne vehetnel fel noit! En is adtam a felesegemnek a farmerjaimbol 2 amit kinottem,o is adopt nekem az oveibol amiket megunt! Egyebkent szerined a kepen lahato csajokat nezik melegnek? Mert ff nak tuno vagy ff nadragot vesznek fel? Ne foglalkozzal ilyesmivel ugy oltozz,ahogy jol esik. Magadnak tetszen,kenyelmes legyen,mas meg le van sajnalva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!