Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen az a boyfriend nadrág?

Milyen az a boyfriend nadrág?

Figyelt kérdés
Már többször olvastam itt de fogalmam sincs milyen? valmi férfinadrág?
2013. márc. 12. 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

ilyenek. a pasid nadrágját hordod.

2013. márc. 12. 18:06
 2/7 A kérdező kommentje:
jesszus... akkor manapság a nők férfi nadrágot hordanak, a férfiak meg nőit :D értem...
2013. márc. 12. 18:15
 3/7 anonim ***** válasza:
a neve mondjuk az, de maga a nadrág nem is feltétlenül férfi, csak egy 2 számmal nagyobb levi's 501-es mondjuk, ami meg uniszex, csak nem kell belőle vödör méretűt venni.
2013. márc. 12. 18:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Ilyen buggyos... mint amit linkeltek. Nekem nem igazán tetszik egy lányon/nőn.

A férfiak női gatyát hordanak? Ilyet mutasson már valaki! Vannak női gatyák amik nagyon tetszenek. De utcára azért nem merem felvenni őket, mert félek hogy még rámsütik hogy b.zi vagyok.

2013. márc. 12. 19:29
 5/7 A kérdező kommentje:
ezekre a színes csőnadrágokra gondoltam amiket a pasik hordanak manapság..
2013. márc. 12. 20:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Olyan nincs hogy a csávó a barátnője farnernaciját hordja?
2013. márc. 12. 22:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Miert ne vehetnel fel noit! En is adtam a felesegemnek a farmerjaimbol 2 amit kinottem,o is adopt nekem az oveibol amiket megunt! Egyebkent szerined a kepen lahato csajokat nezik melegnek? Mert ff nak tuno vagy ff nadragot vesznek fel? Ne foglalkozzal ilyesmivel ugy oltozz,ahogy jol esik. Magadnak tetszen,kenyelmes legyen,mas meg le van sajnalva!
2013. márc. 13. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!