Bonprix méret választásban segítene valaki?
Figyelt kérdés
Sajnos nem egy nádszál alkat vagyok és nem találok magamra farmert úgyhogy tegnap rendeltem egyet tőlük. A mérettáblázat szerint 54-es a méretem, de olvastam sok helyen hogy mindig nagyobb mint amire lehet számítani tehát egyel kisebbet rendeltem. Ez vajon jó lesz? Azt szeretem ha összetart valamennyire egy gatya. Vagy ez éppen csak nem fog lötyögni?2013. márc. 12. 09:30
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a katalógusból, vagy internetről szeretnél valamit. Az újság hátuljában benne van, hogy mid hány centi, és ahhoz melyik méret kell.
A netes oldalán nem találtam én sem.
Ha nagyon szeretnéd nekem van újságom, és leírom neked privátba.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi de van újságom is és már megrendeltem tegnap egy farmert csak kérdés hogy jó lesz-e, mert sokan azt mondják hogy a mérettábla szerinti méretek mindig nagyobbak mint amit írnak, ezért rendeltem 1 számmal kisebbet. Majd kiderül :)
2013. márc. 12. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!