Melyik tipusu csaj a szebb?
1. kb 170 cm 70 kg, 42 konfekció méret (L) 100/85/ 105 (fenntről le) D s mellű, kicsit husis, enyhén rockeres beütésű, kerek arcú, hosszú szőkés hajú, 30 év körüli nő, piercing van a szája alatt (kő) és egy pötty az orrába
2. alacsony kb 155 cm, vékony 45 kg, xs-S es méret (32-34)75-80/60/85 B s mellű, vöröses szőkés középhosszú hajú, világos kékes zöldes szemű, 20 év körüli csaj kb 35 ös lábakkal, vékony csontozatú, átlagos öltözetű
3. vagy 27 éves, de 20 nak néz ki, vállig érő, enyhén hullámos szőkésbarna hajú, 165 cm 55 kg, 83 mell 66 derék és 93 csípőbőség (körte), 40 es cipő méret, 36 os (S) ruhaméret. kékes szürkés nem túl világos szemek. esetleg egy tetkó. nulla piercing. Ovális arc.
Kép nélkül az első biztosan kiesett, a kép csak megerősített a döntésben.
A második volt a befutó, a kép megerősítette.
A harmadik arcra egész szép, csak 27 éves. Hiába néz ki 20-nak, attól ő még 27.
leírás és kép szerint is a második.
165 cm magassághoz mekkora már a 40 es láb! :D
Én 176 cm magas vagyok, 37 es lábbal.
a második a legjobb.
a 3. csak álmában néz ki 20 évesnek, még mielőtt felfigyeltem volna rá, hogy meg van adva az életkora olyan 30-asnak tettem volna. én is 27 vagyok, de azért ennél jóval jobban tartom magam.
az 1. nem csúnya a maga kategóriájában, olyan tipikus anyuka, bár a piercing undorító neki.
hát igaz nem kicsi láb a 39-40 es, de szerintem 165 centis lánynak erős csontozat mellett nem rossz az, ismerek olyat aki ugyanekkora és 42 es lába van, meg olyat is kai vékony contó, vékony csaj, igaz 175 centi de 45 ösl ába van
sztem nem feltétlen szebb ak icsi láb, viszont olyan ez mnit a vékony derék nagy mell, vagy vastag derék mégis kicsi mell
bár a csontozat erősségétől is függ, meg attól is h lúdtalpas e, mer aki lúdtalpas annak nagyobb lába van, mintha nem volna lúdtalpas
a 27 év az fiatal szerintem, nyilván nem fog egy 18 éves sráccal kikezdeni egy 27 éves, de pl egy 30 éves pasihoz jó a 27 év, ahogy a 18 éves lány sem 30 éves pasikkal fog járni, hanem valszeg korabelivel, de vannak kivétel, ismerek olyat ahol a csaj az idősebb és nem egy két évvel, hanem kb 5-8 al
szerintem ha valaki fiatal, de külsőre 10 évvel idősebbnek néz ki az nem szép, főleg ha mellé a gondolkodása egy 15 évesé :)
szal ha csajt váléasztanék mondjuk 25 évesen, akkor inkább a 30 éves csajt választanám aki 23 nak néz ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!