Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cicanadrág-kérdés? :S

Cicanadrág-kérdés? :S

Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy fekete cicanadrágot, de az anyaga vmi borzalmas. 3 alkalommal volt rajtam, és a fenekénél már felfutott az anyag, olyan, mintha egy harisnyán lenne egy lyuk, és abból a szálak "szétmennének" (nem tudom jobban megfogalmazni). Annyira rossz helyen van, h takarni se tudom... Fekete bugyim nincs:S Hogyan tudnám "megcsinálni"? Vagy ki kell dobnom?:((
2013. márc. 11. 14:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél rá szoknyát, hosszú tunikát stb. A cicanadrág szerintem amúgy is inkább harisnya..
2013. márc. 11. 14:44
 2/9 A kérdező kommentje:
igazából nem nagyon van hosszabb felsőm, és mostanában nem nagyon lesz pénzem.. ha a tesóm fekete alsónadrágját veszem alá, az gáz?:S mondjuk lehet, h a pasim érdekesen nézne...:S:D
2013. márc. 11. 14:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Gáz:D pláne, hogy ezek a cicanadrágot kb azt is kiadják, ha van egy sebtapasz a lábadon. Szerintem az alsógatya is simán átlátszik.
2013. márc. 11. 14:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

jézusom,cicanadrág az nem különb mint egy harisnya, ha nincsenek tunikáid akkor minek vetted meg?

Annyit tudsz még csinálni hogy szoknyával vagy shorttal hordod úgy takar is és nem csak a szakadást,ha nem amit csak a párodnak kéne mutogatnod.

2013. márc. 11. 14:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Elvileg, ha nem futott fel nagyon, akkor meg lehet varrni.
2013. márc. 11. 14:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

atya gatya, az ilyen nadrágokat minimum fenékig érő tunikákhoz találták ki.

vegyél fel hozzá szoknyát vagy rövidnadrágot

2013. márc. 11. 14:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A cicanadrágnak csak a neve nadrág, de ez harisnya... nem magában kell hordani. Szoknyával vedd fel.
2013. márc. 11. 15:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Megvarrni nem lehet. Vegyél rá rövidnadrágot vagy szoknyát, ha hordasz szoknyát. Vagy vedd tépett farmer alá. Ezekben úgysem látszik a feneked!
2013. márc. 13. 09:29
 9/9 anonim válasza:
Karcagon van cicanadrág automata is!.. :)
2013. márc. 21. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!