Milyen cipőt érdemes venni, ami nem megy tönkre fél év alatt?
Figyelt kérdés
Tavaszra, nyárra szeretnék cipőt venni, de idáig bármi amit vettem tönkrement fél év alatt., igaz egyszer sem "nagy márkából vásároltam. Milyen cipőt érdemes venni általános használatra?2013. márc. 10. 13:29
1/2 anonim válasza:
Nekem a márkás nyári/tavaszi cipőim is tönkremennek 1nyár alatt, az adidas cipőm is csak 1évig bírta, viszont most a nike cipőm, lassan egy éves és még mindíg ugyan olyan állapotban van, mint mikor megvettem:)
14/L
2/2 anonim válasza:
Nekem a Tiszám 6 évig húzta rendszeres használattal, tavaly cseréltem le szintén Tiszára. Igaz 20 ezer volt, de bőven megérte.
Deichmannban, kínaiban kb egy szezonos cipőket fogsz találni.
Nike cipőm is volt az is 3-4évig cipő maradt.
Érdemes többet áldozni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!