Ket stilus kozott. Melyiket valasszam?
Nem vagyok az a tipikus arral sodrodo tipus, gondolom ezert van az hogy keptelen vagyok kovetni a divatot :D Hiaba ertesulok az aktualis trendekrol, valahogy sosem vagyok kepes kovetni. Van ami tetszik belole,de tul draga. Viszont van ket stilus ami nagyon tetszik, a csajos (nem a ribancos, hanem a noies, lanyos), Es a bohem, hippis. Tisztaban vagyok vele hogy hippinek lenni egy szubkultura resze is, mielott meg valaki leszolna :D Szoval van ez a ketto, de nem birok, Es nem is akarok kozoluk valasztani mert mindketto kozel al hozzam.
A koromat illetoen biztosan mindenki azt fogja mondani, hogy csak egy kis tini vagyok, Es oltozkodjem ugy ahogy az osztalytarsaim blabla.. de a nemreg leirtakbol kovetkeztetve nem fogok.:D
15/l
Én is így vagyok :/ Régebben szerettem a nőcis/mutatósabb ruhadarabokat, de az utóbbi 1 évben meg szinte csak elegánsabb, hipster beütésű ruhákat vásárolok, viszont nem tudom megállni vásárlás nélkül azt, ha látok egy szép nőcis ruhát. Illik hozzám mind a két stílus.
Nem is kell választani szerintem. Mindig azokat a ruhákat, kiegészítőket vedd meg, ami neked tetszik :)
21/L
Szia! Bár én egy évvel fiatalabb vagyok Tőled (14/l) szerintem olyan cuccokat kéne hordanod, ami a kettő között van. Alkoss saját stílust, saját, egyéni ruha összeállítást.
Itt van néhány kép, ami egyszerre nőies, és hippi is. :)
[link] - Egy ilyen cipőt mindenkin lehet látni, akár telitalpú, akár tűsarkú, vagy épp lapos, jól áll minden kategóriában.
Vagy épp ilyen sálak: [link] Szintén mindenki felveszi az ilyeneket!
[link] Nőies, mégis megtalálod benne a hippi vonalakat.
[link] Szintén a kettő között van valahol a stílusban.
[link] Manapság ez a divat! ;)
És jól áll minden testalkaton.
[link] Hippi, de nőies karkötő.
Ünneplő ruha is kell: [link] Ez megfelel mindkét stílusnak.
Remélem segítettem. :)
Szedintem válaszd a nőieset. Az olyan jo ha egy nő nőies.....
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!