A Vaterán az eladók honnan rendelik a Converse cipőket?
Figyelt kérdés
kb 5 ezer forintért adják szállítással együtt.
ebayen és amazon-on is drágább mint 5 ezer.
honnan rendelik?:)
2013. márc. 9. 15:45
1/7 anonim válasza:
Kínából, és azok nem Converse-ek. Egytől egyig hamisítvány.
2/7 A kérdező kommentje:
Linket tudnál adni?
az oké, hogy Kína..
2013. márc. 9. 15:54
3/7 anonim válasza:
Én rendeltem már így, nem vagyok meggyőződve róla, hogy eredeti, sőt..viszont már 1 éve nyűvöm és semmi baja, tovább tart sokkal, mint egy nevenincs tornacsuka, viszont harmadannyi, mint egy eredeti converse..ennek fényében még mindig megéri szerintem attól függetlenül, hogy eredeti vagy nem.
4/7 A kérdező kommentje:
és te honnan rendelted?
2013. márc. 9. 18:28
6/7 anonim válasza:
Kínából jön egyenesen a te címedre. Én is rendeltem a vateráról,20 nap múlva kaptam meg. Akár eredeti akár nem,külsőre különbség nincs köztük (összehasonlítottuk),egy éve rongyolja a lányom és semmi hibája.
7/7 Dudika1991 válasza:
Ilyen idióta válaszokat XD nem érdekli a kérdezőt hogy mi a lófaszt csináltatok csak annyit kérdezett hogy honnan lehet rendelni úgy hogy nem a vateráról rendeled hanem magából Kínából !!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!