Hol találok ilyen napszemüveget? Link a leírásban.
Köszönöm ezt a kimerítő választ. Az a része különösen tetszett, amikor leírtad, hogy pontosan mi a szemüveg típusa, és hogy mennyibe kerül, valamint hol található az üzlet, ahol ezt megtalálom. Arról legszívesebben már említést sem tennék, hogy külön figyelmet szenteltél arra, hogy az üzlet ismertetésénél leírtad a weboldal címét, e-mail-címét, de sajnos nem tudtam megállni.
Azt már egy kicsit túlzásnak tartottam, amikor elkezdted előttem feltárni a tulajdonosok, valamint az alapítóatyák listáját, de egy ilyen alapos válaszolótól, mint te még ezt is elnézem. Sokkal több olyan lelkes válaszadó kéne az oldalra, mint te, és máris mindenki hamarabb megkapná a pontos válaszokat az összes létező kérdésére! Csak így tovább!
"Kedves" válaszoló!
Nem értem, miért háborodsz fel. Gondolkozz el azon, hogy mennyit segítettél a válaszoddal.
Szerintem sokan foglalkoztak a kérdésemmel, de nekik van annyi intelligenciájuk, hogy csak akkor válaszoljanak, ha tudják a választ. Ha nem tudják, nem írnak semmit, mennek a következő kérdéshez és így tovább.
A kérdéseiket azért teszik fel ide az emberek, hogy HASZNOS válaszokat kapjanak. A válasz minőségétől függően a kérdező pontozhat. Mivel lényegében semmit sem segítettél, ezért jogosan pontoztam le a válaszod. Igen, a válaszod, és nem téged. Az, hogy magadra vetted a te bajod.
Ezt a válaszodat is le fogom pontozni, valamint az ezt követőeket is, amennyiben sor kerül rájuk. Mert számodra ez volt az utolsó válaszom. Menj inkább másik kérdéshez off-olni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!