Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ijesztő a bőrdzseki?

Ijesztő a bőrdzseki?

Figyelt kérdés

Végigmentem ma a westend-ben fekete bőr kabáttal és mindenki úgy nézett rám,mintha valami kuriózum lennék.

De mindenki lányok,fiúk,idősek,szerintem ennyire azért nem nagy dolog,hogy van egy sima bőrdzsekim még csak nem is derékig érő.

17/f

2009. szept. 13. 17:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem ijesztő :)

lehet tetszettél nekik ;)

2009. szept. 13. 17:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van, szerintem nem ijeszto, inkább jól néz ki :)
2009. szept. 13. 17:51
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Engem bakancsban szoktak megbámulni :D de csak nevetek rajtuk :D
2009. szept. 13. 17:51
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Engem is mindig megbámulnak a bőrkabátomban, de azért mert ki van nitelve,felvarrózva,szegecsezve,leopárdmintázva...pedig szerintem nem ijesztő!
2009. szept. 13. 17:53
 5/12 anonim ***** válasza:
87%

ez hülyeség.. :'D

nekem térdig érő női bőrkabim van, mamámé volt. és hordom, szeretem. nem vagyok rocker, metalos meg semmi. :'D nem is illik hozzám, de hordom. :'D

színes haj és fekete bőrkabát? szted engem nem bámulnak meg? :'D

16/L

2009. szept. 13. 17:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy azért lehetett mert 30 fok van kint és kicsit szokatlan ilyen időben a bőrkabát? Fogadok, 2 hónap múlva nem bámulnak meg.
2009. szept. 13. 17:56
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Engem is mindig megnéznek bőrkabátban. Páran azt mondták, úgy nézek ki benne, mint egy vámpír. Szerintem egyébként nem túl gyakori, hogy valaki ilyet hordjon. Minden csillog, színes, és akkor beállít a furcsa idegen sima, fekete kabátban.. Elég feltűnő viselet, vonzza a tekintetet.
2009. szept. 13. 18:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Most újra divatba jöttek a bőrdzsekik, de nem aza régi fajta...nem azért mert régi fajta volt rajtad? és a sok plázap*csának nem tetszett?
2009. szept. 13. 18:23
 9/12 A kérdező kommentje:

Nem,új kabát, a New York ker-ben vettem és a lányoknak bejött,de a fiúk úgy néztek rám,hogy hú de kemény valaki stb..

Mások pedig ,úgy mintha azt mondanák,hogy hú de laza,biztos füvezik,drogozik....

Nem úgy nézek ki mint egy stréber,szóval bőrdzsekivel tényleg egy kicsit ijesztőbb vagyok mint anélkül legalábbis szerintem.

De a lényeg,úgy megbámultak,hogy az már zavaró volt,de főleg a lányok.

2009. szept. 13. 18:34
 10/12 anonim ***** válasza:
54%
Aki 30fok melegben bőrdzsekit hord, az ne csodálkozzon, ha megbámulják! Simán csak hülyének néztek, nem keménynek, meg ijesztőnek, kisfiú... :-)))))))
2009. szept. 13. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!