Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rózsaszin meg piros megy együtt?

Rózsaszin meg piros megy együtt?

Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 23:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az izléses öltözködés sem fog változni a színtani alapismerettől ;)
2013. márc. 7. 12:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem ez olyan, mint a kék és a zöld... azt is hordják már együtt, és lényegében minden színt össze lehet kombinálni, az más kérdés, hogy belefájdul az ember feje, ha meglát egy ilyen öltözetet. Lehet, hogy színtanilag le van vezetve ennek a hatása, de amikor én megnyitottam a linket, amit valaki küldött, rögtön káprázott a szemem a sok színtől... Szerintem nagyon nem illik össze.
2013. márc. 7. 12:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Biztosan van olyan összeállítás, ahol megy, de ami be volt linkelve, az cseppet sem tetszett. Túl erős a rózsaszín, túl erős a piros, belefájdul az ember feje.

De mondjuk egy nagyonvilágos rózsaszín meg egy erős meggypiros nézhet ki jól, bár én nem vállalnám be.

2013. márc. 7. 13:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem megy, bár itt google-n van 1-2, ami kifejezetten tetszik.
2013. márc. 7. 13:34
 15/15 anonim ***** válasza:
A 7. vagyok, és grafikus.
2013. márc. 7. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!