A victory (vty) cipőmárkáról véleményeket írnátok?
Sziasztok!
Nagyon megtettszett egy vty cipő, kényelmes is, az ára teljesen elfogadható (6990ft) és arra lennék kíváncsi kinek mennyire jött be ez a márka? Sok jó/rossz véleményt is olvastam róla, ha lehet indokoljátok meg az álláspontotkat:)
Előre is köszi:)
Látom rági a kérdés, de azért ide irok, hátha még valaki még érdeklődik.
Kb 2 éve vettem egyszerre 2 Vty cipőt utcára. Kényelem terén nem tér el a Nike, Adidas cipőktől.
Az egyik 3, a másik 4 hónapig birta. A gyártó 6 hónap garanciát ad rá, az más hogy a deichmannba néha vitázni kell, hogy kicseréljék/levásárolhasd. De kötelességük, tehát én is levásároltam.
Utána Nike-ot vettem, tartossága sokkal jobb, erősebb ragasztás, esetleg varrott talprész.
Mostanában pedig elkezdte koppintani a nagy márkákat mint pl.: Nike Air force, Roshe Run, Converse.
7000-ret megér, ha nincs most több pénze az embernek cipőre :)
utcso válaszoló igen régi kérdés de én örülök hogy írtál most rendeltem egyet és elvileg méret probléma esetén vagy ha nem tetszik cserélnek vagy pedig levásárolom vagy vissza adják a pénzt..
és előtte szólóknak ha tényleg pár hónap után tönkre megy akkor tényleg kicserélik? én suliba járásra meg munkára használnám .. remélem jó lesz..
Kifejteném a véleményemet a márkáról én is.
Még 2013-ban vettem egy állítólag „strapabíró” Nike cipőt egy Nike szaküzletben. 22.000 forintomba került, és fél év alatt lejött a talpa mindkét párnak. Nem állítom, hogy nem léptem tócsákba, de hát egy cipő legyen már strapabíró, ha 22 ezret dobok ki rá az ablakon. Ezután két havonta vittem cipészhez és mindig ott hagytam 1.500 forintot a javításra. Aztán ezt megelégeltem, és vettem egy fehér, vászon Adidas originals cipőt (5000 forintért), aminek azóta sincsen semmi baja. De mivel azt szerettem volna megkímélni a kicsit esősebb napokon, vagy motorozás / bicózáskor, ezért rá egy évre vettem egy belebújós Vty cipőt (3900 forintért). Ránézésre is beleszerettem, kényelmes volt a lábamon, és a legjobb benne, hogy még most sincsen semmi baja! Hasonlóan kellemes élményem volt egy őszre vásárolt, Kappa vászon bakanccsal is.
Ha tényleg márkás cipőt akar valaki menni státusz szimbólum gyanánt, akkor csak Adidas, és nem győzöm hangsúlyozni, hogy abból is az Adidas Originals (az ilyen Deichmanban kapható Adidas Neo meg ilyen szarokat felejtsétek el, az anyaguk ócska, és a strapabírósága is 0). Sok Nike és sok Puma cipőm volt, és én már csak az Adidasban tudok hinni. Ha bicózáshoz, vagy rosszabb időjárású napokra, vagy erdőben sétáláshoz vagy például hozzám hasonlóan babettázáshoz akartok lábbelit, akkor jó a Vty, Kappa, Vans meg ezek a "nóném" cuccok.
18/F
Nekem is volt több Vty cipőm, tény hogy az orránál lévő anyag nem bírja sokáig, főleg akkor ha többször is átázik, víz éri, viszont ha vigyáz rá az ember tényleg nagyon sokáig bírja. Emellett pedig nagyon sok olyan autentikusan néz ki, hogy csak na. Vannak valóban nagyon csinos darabok. Annyira azért nem is drága, hogy az ember 1-et ne próbáljon ki.
Nyilván nem egy adidas, vagy vans de mindenképp megéri beszerezni egyet próbaképp! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!