Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ma vettem egy Calcedonia push...

Ma vettem egy Calcedonia push up leggings-t, fantasztikus. A boltban az eladó hölgy bizton állította, hogy nyugodtan felvehetem rövidebb pulcsikkal is, amikből valamelyest kilátszik a fenekem. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Vékony vagyok, az anyag vastag, nem látszik át, viszont szépen kihangsúlyoz stb. Itthon viszont egy kicsit elbizonytalanodtam, nem akarok úg kinézni, mint Rebecca Cunningham (tudjátok, az a kis mókusszerű, pattogós főhősnő) a Balu kapitányból). Más leggingst semmiképp nem hordanék úgy, mint egy sima nadrágot, ez is határeset, de nagyon klassz, szóval. Mit gondoltok? Hordanátok nadrágnként, nem szűk felsőrészekkel?

2013. márc. 4. 20:41
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

az eladó hölgynek nincs ízlése

a leggings nem nadrág, ne hordd akként, ha nem akarsz közönségesnek tűnni

2013. márc. 4. 20:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nm látszik át, ok. Max 23 éves korig. A folso legyen diszkrét, nem nagy kivágású, és akkor ellensúlyozza.
2013. márc. 4. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
kicsit kilátszódhat a feneked csak ne az egész az gáz.
2013. márc. 4. 21:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Én is ezt a fajta leggingset hordom :) És egy darabig én is felvettem rövidebb felsőkkel. De aztán egyszer, amikor egy Zara próbafülkében hajoltam lefele megláttam a fenekemet, és azt, hogy átüt a bugyim, de még azt is láttam, hogy milyen színű, és, hogy mi van rajta, hol van vége. Szóval szerintem ne vedd fel rövidebb felsőkkel, vagy legalább nem hajolj le velük. Nekem amúgy fekete és szürke színű van, ezekről van tapasztalatom e téren :)
2013. márc. 4. 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
A Calzedoniában van olyan leggings, ami igen is nadrágként hordható! Van olyan, ami olyan, mint egy farmer, és van olyan, ami olyan, mint egy egyszerű fekete nadrág! Simán lehet hordani hosszú pulcsival!
2013. márc. 5. 10:09
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Ha lehajolsz, akkor persze, hogy kilátszik a feneked. Ha ez megtörténik, és zavar, akkor olyan bugyit vegyél alá ami a lehető legvékonyabb, és persze nem üt át a színe, nem látszik ki oldalt a pántja stb. Vagy vegyél alá csak egy sima testszínű harisnyanadrágot. Ápol, eltakar és nem látszik ki.
2013. márc. 5. 10:12
 7/7 ívy1 ***** válasza:
100%
Ha vastagabb nyugodtan felveheted rövidebb felsővel,persze azért jó alak kell hozzá,és elöl ne vágjon be.
2013. márc. 5. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!