Lányok! Nektek milyen alsónadrág jön be egy pasinál és számít ez valamit?
Figyelt kérdés
Boxer...hagyományos...tanga stb.2013. márc. 3. 15:37
1/14 anonim válasza:
Az a szűkebb meg a lazább boxer féleség jön be.
2/14 anonim válasza:
boxer,a fecske öreges,a tangás pasikat meg kidobnám a p*csába mer undorító
4/14 anonim válasza:
a laza boxer gáz a fecske ultra gáz a tanga meg b.uzis szóval FESZÜLŐS BOXER!
5/14 anonim válasza:
NEM GÁZ a fecske! Egyáltalán nem, sőt!
6/14 anonim válasza:
Most mért kell lepontozni a feszülős boxert? Leírtam a véleményem, hogy nekem ez tetszik, ha neked nem, akkor vállald föl, és ne lepontozz!
7/14 A kérdező kommentje:
Inkább szűk boxereket hordok, viszont nyáron csak tangát szeretnék olyan hétköznapit, nem szexshopost. Tehát nagyon gáz lenne ha egy csaj meglátná a válaszok szerint...Hmm.
2013. márc. 6. 14:46
8/14 anonim válasza:
a tanga tényleg nagyon gáz lenne,nem férfias és még csak nem is szexi
9/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz a tanga, ha jó segged van. Legalábbis ez a tapasztalatom, ugyanis én is tangát hordok, bár én télen-nyáron, mindig. Eddig akik láttak csajok tangában, mindenki pozitívan nyilatkozott róla. :)
Pedig egy magas és vékonyabb alkatú srác vagyok, bár a csajok szerint formás hátsóm van. Lehet ezért tetszik nekik rajtam a tanga. :)
10/14 anonim válasza:
a páromnak is nagyon jó feneke van,imádom nézni,de még sem szeretnék tangát látni rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!