Miért nézik le a TURIkat, az emberek többsége?
neem a csöves turikra gondolok,hanem a szép,igényes ruhákat olcsón arusitokra. szval hiaba hasznalt egy ruha, attol még lehet jó állapotú.
hibakert bocsi
én imádom a turikat a barátnőimmel együtt. sőt, azon szoktunk versenyezni, h ki vette minél olcsóbban a minél dizájnosabb darabokat :)
kínai boltban vásárolni sokkal gázabb számomra, sőt, idejét nem tudom mikor vettem ott utoljára bármit is. a prolik mániája onnan öltözni.
drága kérdező, te nagyon elfajzott sznobok közt vagy kénytelen élni, sajnállak miatta. inkább legyen egy raklapnyi igényes turis gúnyám, mintsem 3 húdemenő a zarából. ki fütyköst érdekel, h vmi angol buxa felvette párszor? ha annyira agyonhordott, az látszik rajta, és értelemszerűen nem veszem meg.
legtöbbször mindenki dicsér, és kérdezgeti, h honnan vannak ilyen csinos ruháim :) ja, és irodában dolgozom, ott hordom őket. ha annyira cikisek lennének sztem szólt volna a főnököm :)
nalunk sorra zarnak be a kinaik..bementem egybe a főutcán. hát 5 perc után kifordultam. egyszerű polo 4-5ezeret, kabát 15-20ert, cipő szinten arany aron
es ha ez nem volna elég, a kínai főnök ott vizslat, és ilyenkor beugranak azok a tortenetek,hogy noket rabolnak el a probafulkekbol..
inkább kijottem.
régen sok kinais cuccom volt, de a kabát kiszoszolodott, a cipo szetszakadt,beazott. a polok mind szörnyű anyagból vannak, és még csicsas és drága is..
éljenek a turik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!