Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Átlagosan mennyit költesz egy...

Átlagosan mennyit költesz egy hónapban ruhákra?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is légyszíves. Köszönöm!

2013. márc. 2. 21:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon ritkán veszek ruhát, akkor is csak kínaiban, mivel sajnos még nincs saját keresetem, tanuló vagyok.

Legutóbb egy bokacsizmát vettem 50%-os leértékelésen 3000 Ft helyett 1500 Ft-ért.

(Ruhát azt hiszem, szeptemberben vettem utoljára.)

Amúgy ízlésesen öltözködök, nem látszik a holmijaimon, hogy csak a kínaiban vettem őket.

19/L

2013. márc. 3. 11:15
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

10es a keret, van hogy kevesebbet, de ennyi a max. bár amennyit egyik hónapban nem költök el, azt a másikban pótolom. fizu után rituálisan járom a turikat, amit nem bírok otthagyni azt megveszem, de az utóbbi időben már azt is átgondolom, h hova mihez vehetem fel az adott darabot. :)

imádok egyedi stílusban öltözni, utálnám, ha valamelyik ruharabom szembejönne velem az utcán :) már csak ezért sem járok kínaiba, vagy plázás boltokba. sokkal nagyobb élmény levadászni egy vagány darabot, mint az előre meghatározott kínálatból választani egyet, amiért még csak meg sem kell erőltetnem magam különösebben. szóval nekem nem csak maga a megvétel az élmény, hanem a casting is :)

25L

2013. márc. 3. 20:49
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Most 10 ezer, hogy nagyon nincs pénzem. Most fejeztem be az egyetemet, munkát keresek, nincs bevételem (ösztöndíj, diákmunka) így csak minimális, egész nap melegítőben ülök, legfeljebb a boltba megyek zsemléért, ehhez nem kell sok :)

Amúgy többet, jóval, már alig várom, hogy mehessek :)

24/l

2013. márc. 6. 11:16
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Havi 3-4 ezerből megvan az összes ruhám! Mind márkás (Diesel, Gas, Mayo, Miss Sixty, Amnesia, Retro) Hogyan? Csak turka. teljesen felesleges márkaboltban venni, hiszen egy alig használt ruha is ugyanaddig bírja.

23/L

2013. márc. 6. 14:12
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem változó. Van, hogy semmit nem veszek 1-2 hónapig. Ha veszek, akkor általában olyan 6-7ezernél nem költök többet havonta. Imádom a ruhákat, de egyetem mellett nem mindig engedhetem meg magamnak, hogy mindent megvegyek, ami megtetszik.

23N

2013. márc. 6. 15:07
 16/23 anonim ***** válasza:
74%

Egy hónapban kb. 20 ezret. Néha 25-28 ezret.

Igaz, nagyobb részt szüleim adják a rávalót. A plusz 5-8 ezer pedig mikor a saját spórolt pénzemből veszek ruhát magamnak, vagy a barátomnak :) ( születésnapkor nagyobb alkalmakkor picit többet .. )

Szeretek egyedin öltözködni, nincs tömeg stílusom. : C&A,Tally,METAL MULISHA,Famous,Hollister,Juicy Couture, különböző butikok, Adidas Originals. ( Hollister és a Juicy-t külföldön veszem meg, mivel apukám ott dolgozik. )

2013. márc. 15. 13:55
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
lemaradt: 17/L
2013. márc. 15. 13:55
 18/23 anonim ***** válasza:
33%

40.000 Tuti biztos!!!

13/L

2013. márc. 15. 15:38
 19/23 anonim ***** válasza:
89%
5-10 ezer ( saját pénzemből) 13/L
2013. márc. 16. 16:46
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan itt mennyit keresnek az emberek?

Nem élünk mi se nagyon rosszúl, de nő létemre ha 2-3 havonta veszek egy kínais cipőt csoda, mert elmegy megélhetésre. Akik itt írjátok h havi 40-25 ezer nektek mennyi a havi budge?

2013. jún. 28. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!