Ti felvennétek ezt a cipőt? (képpel)
Figyelt kérdés
"sajnos" muszáj jó minőségű vastag talpú gyógyjellegű cipőt hordanom az egészség gondjaim miatt.
Eddig nem hordtam hasonló ruhákat, de szembesültem vele, hogy sajnos nem tudom nélkülözni őket.
Szerintetek milyen?
21 éves vagyok.
2013. márc. 2. 18:58
11/16 anonim válasza:
Biztos, hogy nem venném fel. Lehet, hogy felszínesebb és előítéletesebb vagyok az átlagnál, de szerintem a külső nagyon sokat számít és ezen belül az öltözködés is. Biztos van már, divatosabb megoldás is... (21L)
12/16 anonim válasza:
ha muszáj lenne felvenném, bár az ilyen cipő egy 60 éveshez illik.
ahogy a többiek mondták, vegyél talpbetétet.
22L
13/16 anonim válasza:
mint egy 80 éves nagyi cipő vagy egy kislányon tudom elképzelni soha nem venném fel alapból nem hordok laposat.
14/16 anonim válasza:
Hát én inkább az egészségemet választanám, szóval igen, felvenném. Szerintem gyógycipők közül ez még nem is olyan vészes.
Inkább legye kicsit kevésbé trendi, minthogy 25 éves koromra ne tudjak járni a fájdalomtól.
16/16 anonim válasza:
csak hogy egy fiatal jó véleménye is legyen nem vészes és kit érdekel majd ha furcsán néznek beszólsz nekik és az egészséged fontosabb mint az hogy csini nem csini a cipő 14-19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!