Ebayel kapcsolatban tapasztalatok?
Érdekelne,hogy milyen tapasztalatok vannak az ilyen külföldi oldalakkal kapcsolatban. Szeretnék rendelni innen,de félek,hogy esetleg nem küldik meg a rendelt árut stb.
Esetleg ha tudtok más hasonló oldalt írjátok meg.
köszönöm
Az ebay egy virtuális piactér sok-sok egymástól teljesen független eladóval.
Olyan, mint a vatera vagy a teszvesz, csak nemzetközi formában.
Ha rendelsz NEM az ebay-től rendelsz, hanem az ott áruló egyik eladótól.
Azt pedig, hogy mennyire megbízható egy eladó, megtudhatod, ha elolvasgatod az értékeléseit.
Szia!
Szerintem nagyon jó az eBay, persze mielőtt meg veszel valamit jól nézd meg az összes információt ami ott van.
És azt is vedd figyelembe, hogy ami nagyon olcsó és Kínából jön annak olyan is a minősége legtöbbször.
Nekem eddig 2 cuccom nem jött meg elsőre, mert a posta behúzta-.-" Ez tuti, mivel az eladó meg tudta nézni és az országig eljött a cuccom, de utána érdekes módon "eltűnt". Viszont ilyenkor mindenképpen írni kell nekik, mert nekik többet ér a jó hírük, mint az a X összeg, így nekem is újraküldték a cuccokat, amiket már meg is kaptam! Persze várj legalább 4-5 hetet a csomag megérkezéséig, de addig sincs semmi, mindenképpen írj az eladónak!
Én is rendszeresen rendelek, minden megjött eddig, és imádom.
Jaa! Nem, nem minden.... de az gyanús is volt, aki hülye... egy nagyon értékes digitális kamera volt, kb. 4000 forintnyi dollárért meghirdetve. 1 óra leforgása alatt 10-en vették meg kb, de több cucca is volt az eladónak, egy laptop, abból 300 is elkelt. Az is valami nevetséges összegért... szóval igazából bűzlött... 2 óra múlva az E-bay törölte a felhasználót. Mindenki ugye paypal-el fizetett, szóval a pénz elment, cucc nincs, és ez 2 órán belül ki is derült. Persze benne volt a pakliban... a jó hír, hogy az e-bay a paypal-el egyetemben rögtön vissza is fordította a pénzt a számlámra. :)
Szóval! Gyanúsan olcsó, márkás dolgot soha! De ha mégis belefutsz ilyenbe, ott az E-bay Buyer Protection programja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!