Milyen kiegészítőkkel dobhatnám fel ezt a ruhát? Esetleg vágassak is le belőle? (Kép)
Ne ragaszkodj hozzá. Nem jó, nem áll jól sehol se, csúnya, öreges, az a cipő is egy borzadály...
Körtét csinál belőled. hagyd a francba..
Én levágatnék belőle combközépig érőre, szerintem jól is állna. Felvehetsz hozzá valami színes zakót, meg ilyen ma divatos hosszú, csillogós, nagy mintás, feltánő nyakláncot esetleg karperecet. de egy farmeringet is felhúzhatsz rá a akó helyett, attól függ, hová viselnéd, esetleg egy övet is felvehetsz hozzá.
itt egy link, pár ötlettel: [link]
Az a gond, hogy a ruha nekem se tetszik, direkt egy bizonyos alkalomra kaptam, tehát muszáj ebben lennem..
Különben nem ez a cipő lesz majd hozzá, csak ezt találtam most hirtelen.
Kérdező,szerintem k.jó a ruha! Viszont más cipő kell hozzá. Sima,egyszerű fazonú magassarkú cipő kellene.....
pl ilyesmi:
Mivel kissé ólábad van,ezért vmi hegyesebb orrú cipő kellene,a platformot kerüld el messziről...illetve a pántos cipőket és szandálokat is mindenképp!Bokacipőket is,mert azok csak rövidítik a lábad.Tűsarkú kell mindenképp.
Ízléses karkötő és fülbevaló kellene,és esetleg egy szép blézer.Más nem.A ruhát pedig ne vágasd le.
Szerintem nincs semmi baj a ruhával, az tény, hogy lehetne kicsit rövidebb, mert így rövidnek tűnik a lábad benne, de nem vészes.
Az alkalomtól is függ, hogy milyen kiegészítőt válassz hozzá. Ha valami lazább, bulisabb helyre mész, akkor egy jó kis bőrkabáttal és feltűnőbb kiegészítőkkel jól fel lehet dobni.
Ha meg valamilyen elegánsabb helyre szántad, akkor egy egyszerű hosszú ezüst nyaklánccal, egyszerű ezüst karkötővel tudnám elképzelni.
Cipőt mindenképpen válts, bárhova is mész, vagy magasabb sarkú legyen, vagy ha nem bírod a magasat, akkor is valami "kecsesebbet" válassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!