Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hamisitják a Sugarbird ruhákat?

Hamisitják a Sugarbird ruhákat?

Figyelt kérdés
Azért kérdem, mert egy idő után minden drágább márkát elkezdenek hamisitani...és azért valljuk be..magyar holmikért embertelen, h mennyi pénzt elkérnek.

#ruha #divat #Sugarbird #hamisitani
2013. febr. 27. 12:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ezt nem fogják hamisítani mert MAGYAR márka és csak külföldi termékeket hamisítanak a kínaiak mert csak ők hamisíthatnak büntetlenül bármit bármely márkáról. Onnan tudom, hogy a divatszakmában dolgozok egy jó ideje. Szóval szerintem csináltasd meg egy olcsóbb varrónővel. Vagy ha érdekel akkor tudok ajánlani pár olcsóbb magyar üzletet/márkát ha mindenképp magyar terméket szeretnél.
2013. febr. 27. 14:19
 2/10 A kérdező kommentje:
mondjuk hallottam, h ezek a Sugarbird-ös lányok is koppintják egyes márkák ruhadarabjait...akkor miért ne koppinthatná vki a hazánkban a Sugarbird-öt is ha drága? :D
2013. febr. 27. 15:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A Sugarbird a nagy divattervezők ruháit koppintja , csak kicsit átalakítják őket ...
2013. febr. 27. 15:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Koppintani tilos más márkáról mert beperelnek és fizethetsz nem is keveset. Más tervezőről másolni lehet ha valami kicsi részletet megváltoztat az ember...pl máshova tenni a zsebet vagy más zseb,szabásminta,más a felsőn a fő minta...Ezt csinálják a tervezők zöme hogy másolnak.
2013. febr. 27. 16:34
 5/10 A kérdező kommentje:
akkor a Sugarbirdről is lehetne másolni, ugy h nagyon hasonlitsanak a ruhák...és mondjuk fele annyiért árulni :P
2013. febr. 28. 13:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Másolni lehet de mivel ez egy magyar márka...hááát elég merész egy magyar márkáról még csak másolni is...főleg ha egyszer meglátja a márka valamelyik tagja. Hidd el egy dühös tervezőnél nincs rosszabb. Tudom mert én is tervező vagyok :D

De hivatalosan nem tud tenni azellen ha másolsz csak ne egy az egyben ugyanaz legyen.

2013. febr. 28. 19:20
 7/10 A kérdező kommentje:
távol álljo tőlem, h én másolni akarok :D csak jó ötletnek tűnt, h olyanok is horthatnák a szép ruhákat akik nem annyira tehetősek, h megvegyék maguknak ezt a feleslegesen tuldrágitott ruhamárkát.
2013. márc. 1. 00:30
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Az Allora pl. másolja és fele annyiért adja :) Pl. a Szandra lepel le van másolva meg több ruha :)

Pl. ez az Alllora: kb 8-9000ért

[link]

Ez pedig a Sugarbirdes 17.000ért:

[link]

Nekem ebből Sugarbirdes van 2 db, meg amúgy is imádom a Sugarbirdet... Regi kollekciójából van jópár ruhadarabom és azt gondolom hogy ezek elég egyedi ruhák és az a lényege hogy nem mindenki tudja megfizetni és ezáltal megmarad az egyedisége. Én nem örülnék ha mindent lemásolnának és fillérekért lehetne hozzájutni a másolatokhoz.... Akinek nem telik rá ne hordja.

2013. okt. 7. 17:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Sugarbird egy lopós banda, szégyen. Remélem most megszorongatják őket, nem egy divattervező ismerősömtől loptak...Van, aki hosszú évekig tanulja ki a szakmát és ezek simán ellopják az ötleteiket.

Az is mutatja a magyar átlagszínvonalat, hogy az elvakult tömeg ezt a "márkát" tartja igényesnek.

2014. jan. 28. 16:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

# 8

Lényegében te is igénytelen másolatot vettél...

2014. jan. 28. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!