Hamisitják a Sugarbird ruhákat?
Másolni lehet de mivel ez egy magyar márka...hááát elég merész egy magyar márkáról még csak másolni is...főleg ha egyszer meglátja a márka valamelyik tagja. Hidd el egy dühös tervezőnél nincs rosszabb. Tudom mert én is tervező vagyok :D
De hivatalosan nem tud tenni azellen ha másolsz csak ne egy az egyben ugyanaz legyen.
Az Allora pl. másolja és fele annyiért adja :) Pl. a Szandra lepel le van másolva meg több ruha :)
Pl. ez az Alllora: kb 8-9000ért
Ez pedig a Sugarbirdes 17.000ért:
Nekem ebből Sugarbirdes van 2 db, meg amúgy is imádom a Sugarbirdet... Regi kollekciójából van jópár ruhadarabom és azt gondolom hogy ezek elég egyedi ruhák és az a lényege hogy nem mindenki tudja megfizetni és ezáltal megmarad az egyedisége. Én nem örülnék ha mindent lemásolnának és fillérekért lehetne hozzájutni a másolatokhoz.... Akinek nem telik rá ne hordja.
Sugarbird egy lopós banda, szégyen. Remélem most megszorongatják őket, nem egy divattervező ismerősömtől loptak...Van, aki hosszú évekig tanulja ki a szakmát és ezek simán ellopják az ötleteiket.
Az is mutatja a magyar átlagszínvonalat, hogy az elvakult tömeg ezt a "márkát" tartja igényesnek.
# 8
Lényegében te is igénytelen másolatot vettél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!