Szerintetek mennyire közkedveltek a playpoy termékek (pl pólók, cipők, órák) illetve mi a véleményetek azokról, akik ilyen öltözéket hordanak?
Nekem aztan mindegy ki mit hord, a Hervis-ben is lehet jo cuccot kapni, es Armani is tud olyat gyartani hogy lehanynam legszivesebben...A marka semmit nem jelent, sokszor sajnos meg a minosegre sem garancia.
Nem ismerem egyebkent a Playboy cuccait, ahova jarok vasarolni ott vannak hostess-ek mindig akik eroszakosan szagoltatjak velem a parumoket meg dezodorokat, azoknak szerintem nagyon rossz illatuk van.
Szerintem tré-snassz márka.
19/F
Azt a hatást kelti, hogy a viselője szexszimbólum szeretne lenni, de magától nem tűnik annak, ezért kénytelen nagy betűkkel felírni a homlokára. Ettől olcsónak tűnnek benne, a szó minden értelmében.
Általában 15-30 közötti szétszolizott, alapozó szű rúzsos lányok hordják, a kamu Chanel melegítő, a légynapszemüveg és a kínai hello kittyis táska és a kockaműköröm mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!