Mit csináljak a cipővel azért, hogy fixre kicseréljék a Deichmannba?
3 hónapja vettem egy éktalpú cipőt a deichmannban, de úgy tönrketette a bokámat, hogy lúdtalpas lettem! Vehetek 6 ezerért talpbetétet... de ez még nem elég. a hő hatására kitágult a műbőr, és a 38-as cipőből 39-es lett, úgy ki van tágulva és 40-esnek is érzem, amikor 37-38-as a lábam!
És eme indokok miatt sme akarják cserélni!
1x volt cipésznél (deichmannba vittem vissza és azon keresztül) de 1 hete hordom és újra elkopott a talpa de avvala kifogássla jönnek, hogy nem javítják meg, mert ez mindig el fog kopni!
Mit találjak ki, vagy mit csináljak a cipővel, hogy visszavegyék?
Lúdtalpas lettem tőle, papírom van arról, hogy az lettem, kitágult csaknem 2 méretnyit és a talpa állandóan kopik!
Segítsetek, mert 8 ezer Ft volt és eladni se tudnám, mert már akciósan 4 ezer és használtan 2 ezret sem érne....
A blokkon az szerepel, hogy a a vevő kifogásának rendezési módja: csere, nem lehetséges az alábbi okok miatt: javítható!
Teljesen eltért a tárgytól, pedig nem is a kopott sarok matt vittem vissza, hanem a fő dolog az volt h. kitágult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!