Mit vegyek fel a szinhazba? 16/L
Figyelt kérdés
A sulival szinhazba megyunk es arra gondoltam hogy felveszek egy egyszeru fekete ruhat egy masnis magassarkuval egy szep nyaklanccal es egy szovet kabattal...2013. febr. 25. 16:51
1/14 anonim válasza:
Igazából ez nagyon jó és illik oda, de tapasztalatból mondom hogy rajtad kívül mindenki sima utcai ruhában fog menni..
2/14 anonim válasza:
senki sem fog kiöltözni, szerintem inkább ne röhögtesd ki magad.
3/14 anonim válasza:
Szerintem jó lesz.
Attól, hogy más nyilván farmerben megy (bár nálunk azt sosem engedték), te még lehetsz elegáns. :)
4/14 anonim válasza:
hétköznapi ruhába de csinosan ,farmer és torna cipő kilőve
5/14 anonim válasza:
2-es, már ne is haragudj, de inkább az a nevetséges, ha valaki nem tud az alkalomhoz illően megjelenni. Nehogy már az szégyellje magát, aki normálisan néz ki és alkalomhoz illően öltözött!! Az ilyen hozzászólások után jövök rá, hogy semmi meglepő nincs azon, hogy hétköznapokon ízléstelen a 21. századi ember megjelenése, hiszen már alkalomra se tudnak normálisan felöltözni!
7/14 anonim válasza:
Semmiképp ne jelenj meg színházban utcai ruházatban, mert egyenesen pofátlanság! Meg kell tisztelni az előadókat a megjelenéseddel, és a te ötleted e célra remekül megfelel. Az más kérdés, hogy atöbbiek miben mennek...
8/14 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat:) egyepkent a vig szinhazba megyunk es a szepseg es szornyeteget nezzuk meg:)
2013. febr. 25. 17:53
10/14 A kérdező kommentje:
igazad van.. ilyenkor nézek, hogy elég dúrván nem tudok helyesen írni...:D
2013. febr. 25. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!