Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy menyasszonynak nagyon...

Egy menyasszonynak nagyon "morbid" a fekete-sötét bordó párosítás?

Figyelt kérdés

(mármint menyasszonyi ruhának)

Persze a dekoráció is ezt tükrözné, a mi énünket!

De kérlek ne azt írjátok, hogy EZT CSAK NEKÜNK KELL SZÉPNEK TALÁLNI! Azt szeretném, hogyha azt írnátok, hogy ti mit szólnátok,ha meglennétek hívva egy esküvőre és ezt látnátok!

Ne azt írjátok amit hallani akarok!

2013. febr. 24. 18:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Unokanővérem esküvőjén is ilyesmi téma volt, fekete-sötétkék. Szerintem elegáns, nekem nagyon tetszett, úgyhogy csak hajrá! :)
2013. febr. 24. 18:59
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is fekete volt a menyasszonyi ruhám, senkinek nem volt kifogása, rengetegen őszintén megdicsértek :)
2013. febr. 24. 20:44
 13/17 A kérdező kommentje:
Ezt örömmel és egy pici irigységgel olvasom!
2013. febr. 24. 21:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszene, habár az én ízlésvilágomnak a fekete-piros jobban megfelelne, de a fekete-bordó is nagyon jól tud mutatni egymás mellett, nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lenne, tetszene is biztosan! :)
2013. febr. 24. 22:08
 15/17 anonim válasza:

Szerintem tök jó! :) Végre nem valami sablonos unalmas Ruha, hanem olyan, amire aztán tuti emlékezni fognak.

Enyém sima fekete lesz, a menyecskeruha meg fehér...csak hogy kavarjunk a szokásokon! :)

2013. febr. 24. 23:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem tuti, hogy nagyon tetszene :) Én is feketét szeretnék majd, ha eljön az ideje... :)
2013. febr. 25. 02:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok oda az unalmas hercegnős menyasszonyiruhákért... Végiggondoltam minden színkombinációt (feketéket is), meg nézegettem képeket/videókat is. Tetszettek meg minden őszintén esküvőre nem vennék fel feketét. Az nem én lennék. Fehér combközépig érő koktélruhámlesz púderrózsaszín cipővel és kiegészítőkkel. A párom fekete öltöny, szürke ing(az illik a bőrszínéhez). Ne haragudj hogy ezt mondom de nekem a feketéről a temetés jut eszembe :/
2014. jan. 30. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!