A szüleim nem engedik, hogy rocker legyek, mit tegyek?
A rock zene viszont nincs ellenükre. Nem szeretik ha feketére festem a körmöm vagy bandás pólókat veszek fel. Viszont én így érzem jól magam. Anyám szokta mondani, hogy öltözzek fel normálisan de nekem így tetszik.
Nem vagyok az az igénytelen, zsíros hajú, ivós, cigizős rocker. 14 éves lány vagyok. Akik átestek ilyenen vagy segítenek várom a válaszukat. Ti mit tettetek?
Én ugy kezdtem mint rocker de ugy alakult hogy kb 3-4 éve Skinhead vagyok... Engem is cseszegettek (néha még most is )a szüleim a bakancs meg a kopasz fej miatt de tudom hogy azért mert féltenek de már kezdik megszokni hogy ugyse változok meg.. az meg hogy ki mit gondol nem igazán érdekel....
De pont ma kaptam osztály főnőkit azért mert nem vagyok hajlandó levenni a bakancsot és sport cipőbe járni.
Házirendbe nincs benne innentől kezdve leszarom mit mond az igazgató
Szia!!
Nemtudom "él" e még a kérdés, de mondd meg anyádnak, hogy Te nem akarsz úgy kinézni, mint a többi tini divatmajom.(bocsánat a kivételnek)
És, hogy Te a sajàt ízlésed alapján akarsz öltözködni ;)
Remélem tudtam segíteni!!
Írta: egy rocker csaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!