Nektek tetszenek az ilyesmi cipők?
Figyelt kérdés
Tavaszra gondoltam veszek valami cipőt, ami kicsit nőiesebb, nem a megszokott edzőcipő. Én erre gondoltam, de ha nektek van valami szép, nőies tavaszi cipős ötletetek, szívesen fogadom :)
Nos, erről a cipőről van szó: [link]
2013. febr. 22. 15:34
12/16 A kérdező kommentje:
Nem adja be, ha gépről leszel megpróbálhatnád megint :)
2013. febr. 24. 15:54
13/16 anonim válasza:
[link] nekem ez nagyon tetszik 20/L :)
14/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, tényleg jól néz ki :)
Körömcipőt nem szeretnék :) De azért köszönöm, ment a zöld!
2013. febr. 24. 18:28
15/16 anonim válasza:
Bocs, de szerintem hányás és pláne nem nőies. Ennél már csak a halálfejes 'lány' cipők a szarabbak. Ha már nagyon nőies kell, akkor inkább magassarkú.
De személy szerint nekem jobban tetszenek a csajokon a magas szárú converse (rózsaszín vagy fehér), vagy az utcai balett cipő féleségek.
Hidd el ezzel a cipővel csak taszító hatást érsz el! 14/f
16/16 A kérdező kommentje:
Hát már mindegy mert megvettem :) Már írtam hogy rendes magassarkú nem kell, csak ilyen éktalpú féle. Balerinám, rendes edzőcipőm van, szóval csak egy olyan kellett ami picit magasít. Mindenesetre köszönöm 14f, téged is felpontoztalak, ez is egy vélemény volt :) 18L
2013. márc. 17. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!