Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan dobjam fel a külsőmet?

Hogyan dobjam fel a külsőmet?

Figyelt kérdés
166 cm vagyok és 50kg. Általában kiengedve hordom a hajam néha begöndörítem néha kivasalom de van amikor természetesen hagyom. Szempilla spirált, szájfényt, szemhéjfestéket használok illetve alapozót a bőrhibák eltüntetése érdekében. Szerintetek h dobjam fel a külsőmet nekem mi állna jól? mit csináljak? Milyen ruhákat vegyek? h sminkeljem magam? szerintetek hordhatok cicanadrágot? elég vékony vagyok de félek h nem állna jól.

2013. febr. 21. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. febr. 21. 19:50
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

ismerősöm volt és neki nagyon bejött!

2013. febr. 21. 19:50
 3/5 A kérdező kommentje:
15
2013. febr. 21. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Megosztom veled a nagy titkot, a te külsőd már fel van dobva. Változatosan hordod a hajadat, használsz egy kevés sminket, és karcsú vagy. :D

Alakodból kifolyólag minden jól fog állni, menj el a boltba, és próbálgass ruhákat. Nem tudok mást mondani. :) Nézegess divat oldalakat (ha írsz linkelhetek párat) és írj egy listát, hogy mi dobná fel a ruhatáradat, pl egy mintás nadrág, szoknyák, színesebb ruhák, blézer.

2013. febr. 21. 21:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezt igy latatlanba nem lehet megmondani mi allna neked jol.

Nezz divatblogokat, keress olyan stilust ami tetszik es kozel all hozzad

(Nekem vannak stilusok,amik tetszenek de egyszeruen nem allnanak jol eroltetett lenne) es probald "masolni".

Ruhak, szabasok,mintak kiegeszitok,haj,smink stb...

+Kondi. Nezz fitness model lanyokat es h milyen jo alakjuk van. Az sokat dob a kulson :D

Hirtelen ennyi

2013. febr. 22. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!