Hord még valaki latex leggingset?
Figyelt kérdés
Kiment a divatból?
Felvehetem szerintetek (buliba)?
2013. febr. 20. 19:49
11/19 anonim válasza:
12/19 anonim válasza:
Amit linkeltél szerintem felveheted. Nekem tetszik, főleg azzal a felsővel.
13/19 anonim válasza:
nagyon el kell találnod, hogy ne legyél giccses/rajos...
az a felemás nekem nem tetszik, a másik kép pedig eléggé ribancos
14/19 ívy1 válasza:
Én hordok,és semmilyen negatív visszajelzést nem kaptam sőt inkább pozitívat,és nem csak fiúktól. Természetesen én is csak bulikba szoktam felvenni,vagy valami alkalmi eseménykor,például karácsonykor 25-én is azt vettem fel. A felsőd ne legyen annyira feltünő,és a lábbelid sem. Amúgy nem latexot hordok hanem lycra viszkóz anyagút,helytállóbb ha úgy mondod fényes leggings.
15/19 anonim válasza:
Bár mostanában nem voltam buliban,de bulifotókat néztem és ott láttam lányokon,tehát még divatos. Van a feleségemnek is,nagyon csinos benne de mivel általában ő is csak bulikra veszi fel,sajnos ritkán van rajta.
16/19 anonim válasza:
szerintem tök jó vedd fel buliba pont arra való.
nekem bejön 30f
17/19 anonim válasza:
amit te linkeltél az nagyon szolid az jó.
amit az első az nekem nem jön be .30f
18/19 anonim válasza:
Ha buliba veszed fel akkor kizárólag magassarkuval :))
19/19 anonim válasza:
Én rendszeresen hordom utcán is otthon is. ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!