Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki szeret még ma is fehér...

Ki szeret még ma is fehér harisnyanadrágot viselni szoknyával? Lányok! Vannak fehér harisnyás emlékeitek oviból, suliból?

Figyelt kérdés
20 éves nő vagyok,képtelen vagyok magamtól eldobni a fehér harisnyát,mivel anyám rászokatott kiskoromban,és a mai napig tetszik.Más is járt így hasonlóan?

2013. febr. 19. 10:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz szerintem ha jól párosítod a cuccaiddal. Nem tudom mit izélnek itt, ennél sokkal borzalmasabb ruhadarabok is léteznek. Rólam van egy ovis kép, fehér harisnyával, meg rózsaszín felhőmintás ruhával:D Na ez a nem semmi:D Hordd, legalább egyéniség vagy! :)
2013. febr. 19. 15:57
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm, szintén 20 éves, is hord időnként fehér harisnyát. Szerintem nem áll neki rosszul. Hordd te is nyugodtan, ha neked tetszik. :)
2013. febr. 19. 20:01
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. febr. 19. 21:56
 14/22 winR ***** válasza:

Kedves kérdező!

Te mihez szoktad felvenni, milyen összeállításban? Mert én is hordok harisnyákat, de valahogy a fehérhez nem tudok mit társítani. Segítesz? 27/L

2013. febr. 20. 07:36
 15/22 A kérdező kommentje:
Szia kedves utolsó!Én a fehér harisnyát a következő módon hordom:farmerszoknyával,fehér pulóverrel,hozzáillő kék kabáttal,cipővel,de ebben az időben fekete csizmával.Más szinű harisnyát is fel szoktam venni ritkán,ezeket az ahhoz illő ruhadarabokkal egészítem ki.Inkább én a pamutharisnya párti vagyok,minuszokban kettőt is szoktam húzni egymásra.A farmer alá viszont egy is elég.Azt javaslom neked,hogy próbálgasd a f.harisnyával a ruháidat a tükör előtt.Tudod nem minden nőnek adatik az meg,hogy jól áll neki a f.harisnya.Ha sikerült jól kikombinálnod,gratulálok,ha nem,akkor sem kell elkeseredni,nyugodtan elhagyhatod.Ne feledd :A fehér harisnyanadrághoz meg kell találni a megfelelő ruhákat.Nem összekeverendő a népviselettel,az más tészta.
2013. febr. 20. 10:13
 16/22 winR ***** válasza:
Köszi, kezdek megvilágosodni :-) Én folyamatosan vékonyabb lycrás vagy mikroszálas harisnyákra gondoltam max 40 denig. De így már érthető, hogy jól néz ki, ha vastagabb pamut harisnyákat veszel fel.
2013. febr. 20. 11:13
 17/22 anonim ***** válasza:
ja ez engem is bezavart :) ahogy leírtad, szerintem tök jól nézhet ki!
2013. febr. 20. 15:27
 18/22 anonim ***** válasza:
90%
Épp az előbb volt egy hasonló kérdés. A lényeg, hogy a pamut, mármint az a vastag pamut, az csak kötött ruhákkal mutat jól. Szürke ruha, fehér garbó, sál, sapka, harisnyanadrág. Én nagyon szeretem a fehéret, és nem érzem magam Mikiegérnek, de ha nagyon vastag a vádlid, akkor nem ajánlom. Pirossal, kékkel, lilával is szoktam kombinálni. A fehér nagyon sok mindenhez passzol!
2013. febr. 21. 12:39
 19/22 harisnya válasza:
Hello!Srác vagyok.Nagyon szeretem a pamut harisnyakat szerintem hord kedvedre ne halgas massokra.
2013. febr. 21. 18:33
 20/22 anonim válasza:
szerintem is nagyon szép a fehér harisnyanadrág... ne dobd el!! nagyon csini!
2013. márc. 11. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!