Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Válszoljatok, hol tudok...

Válszoljatok, hol tudok buggyos farmert vásárolni?

Figyelt kérdés

Nem tudom a hivatalos nevét, de már vagy két éve ezek a V alakú, fenéknél bő, bokára szűkülő gatyók a kedvenceim. Ha valaki tudja a hivatalos nevét azt is mondja meg. :)

Nekem csak vászonból, és pamut anyagból vannak, de most eléggé divatba jött és láttam már strapa bíróbb, melegebb anyagból (pl farmer) is másokon, de boltban nem!

Budapesten lakom, mondjatok boltokat, helyeket, nagy szeretnék hidegben is ilyet viselni, mert nekem nagyon kényelmes. Segítsetek!

2009. szept. 8. 08:00
 1/7 anonim ***** válasza:

mélyülepű nadrág vagy törökgyatya...én így szoktam hallani

és a plázákban nézz körül, konkrét üzlet pl. Berskha, ott láttam nemrég ilyesmit

2009. szept. 8. 09:33
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, még nem hallottam erről a boltról, bármilyen ciki is, én "turista" vagyok. :)

Maholnap megnézem.

2009. szept. 8. 11:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Kínaik tele vannak vele
2009. szept. 8. 15:36
 4/7 A kérdező kommentje:

Megnéztem, tényleg volt olyan, csak persze a méretemben nem. Aki magas és duci, annak már ne is legyen stílusa... Mindig ezt érzem az ilyen boltokban. :3

A kínai? Igen, ilyen lenge francokkal, abból meg már van nekem elég. :( Azok alá 10 harisnyát is vehetek, akkor sem lesz melegebb...

Meg persze van ilyen combtól bővülő, de azt nem szeretem annyira, nem áll jól. :(

2009. szept. 8. 18:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát nálunk volt a kínaiba és elég vastag farmeranyagból volt. Csak egy tippet adtam, nekem ez ugrott be a leghamarabb!
2009. szept. 8. 18:39
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi azért!

Nyitottabb szemmel kell járnom. ;)

2009. szept. 8. 18:53
 7/7 anonim ***** válasza:

(Ha még aktuális) [link]

itt láttam most egyet olcsón :)

én mindig teszveszről rendelek.

2009. okt. 26. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!