Tetszik nektek ez a cipő? : )
2009. szept. 7. 18:25
11/23 anonim válasza:
ez annyira nem, de amúgy imádom az ilyen fazonú cipőket. nekem DC van:)
13/23 anonim válasza:
jó csak a színe elég rédekes nekem csak a színe nem tetszik h olyan színes a fehér alapon
14/23 anonim válasza:
Ronda, de mindenki ilyet hord manapság, úgyhogy ne aggódj emiatt.
15/23 anonim válasza:
tetszene, de nem ez az én stílusom. de örülünk, hogy te megvetted, hordd egészséggel!
16/23 anonim válasza:
Ne aggodj szerintem jol nez ki es inkabb es laza farmerrel persze nem olyan rappes laza hanem se nem szuk se nem xxxxxxL-esel !Szoval fasza!Es ha neked tetszik akkor nyugodtan hordjad:D
17/23 anonim válasza:
ccö XD
"etnies a kedvencem dejó"
énis szeretem, de nem az a lényeg hogy E betű van rajta, én azért azt ismegnézem hogy hogy néz ki, szerintem szar :S nekem a feketék jönnek be inkább.
18/23 anonim válasza:
Nekem tetszik:) tetszetős:):P
19/23 A kérdező kommentje:
am azok festékfoltok a szines bigyók :D
köszi a válaszokat :)
nemtudom sztem több a fantázia benne mint az egyszinű converse cipőkben:)
2009. szept. 8. 17:13
20/23 anonim válasza:
Nekem nem jön be,ma háromszor is láttam ennek a cipőnek a'klónját'...
Le lehet pontozni akkor se fog tetszeni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!