Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki fehér tornapóló (bő)...

Ciki fehér tornapóló (bő) alatt fekete melltartó?

Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 17:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem.Legalábbis én úgy látom ezt a dolgot,hogy ha éppen sötét póló van rajtad akkor ahhoz nyugodtan vehetsz fel fekete melltartót,mert a fehéret megfogja(én már jártam így.)

Egyébként az sokkal cikibb ha valaki középiskolás ballagásra matrózblúz alá fekete melltartót vesz fel(láttam ilyeneket nővérem ballagásán).Nem hiszem el,hogy nem tudta előtte való nap kimosni a fehér melltartót...

2009. szept. 7. 18:07
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nekem a sportmelltartóm fekete, és ha sportolok - természetesen fehér pólóban - az van rajtam.
2009. szept. 7. 18:41
 3/13 anonim ***** válasza:
29%
Nem ciki, csak baromi ronda.
2009. szept. 7. 18:43
 4/13 anonim ***** válasza:
21%
vérciki!!!
2009. szept. 7. 19:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

a fazontól függ.

pl egy csipkés lehet szexi is szerintem :D

amúgy azt hordasz amit akarsz, és ne foglalkozz azzal hogy a hülye nagyképű ,,divatdiktátorok" szerint ciki e vagy sem. ha te jól érzed magad benne akkor hordjad :D

2009. szept. 7. 19:10
 6/13 A kérdező kommentje:
Azért kérdem,mert 9.es vagyok,és nem akarom,hogy kiröhögjenek miatta,vagy hasonló.(Mivel nem tudom,hogy hordanak e így).
2009. szept. 7. 19:13
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
nyugodtan vedd fel, nálunk a lányok többsége elfelejti h aznap tesi van és van h átlátszik a fekete, még senkit sem szóltak meg érte.
2009. szept. 7. 19:21
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én egyszer piros melltartóba voltam tesin. Mikor öltöztünk és egy kicsit átlátszott az egyik kis divatmajom osztálytársam mondja h jujj meg izé. én nem foglalkoztam vele. a többi normális csaj és fii nem is figyelték:) úgyhogy ne aggódj miatta:)
2009. szept. 8. 14:27
 9/13 anonim ***** válasza:
sorry* fiú:D
2009. szept. 8. 14:28
 10/13 anonim ***** válasza:
83%
Tornaórán azt veszel fel, amit akarsz, nem divatkiállítás, a funkcionalitás a lényeg.
2009. szept. 10. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!