Hosszú cicanadrághoz milyen cipő illik?
Figyelt kérdés
A csizmán kívül még mikkel lehet felvenni?2013. febr. 16. 13:53
1/11 anonim válasza:
Semmi, mert leszűkíti a lábat és minden cipő otromba hozzá, max 14-15 évesek hordják.
2/11 anonim válasza:
hát én magassarkú(telitalpú) bokacsizmával szoktam :)
3/11 anonim válasza:
Mivel a cicanadrág magában is ízléstelen, szerintem mindegy, mit veszel fel.
4/11 anonim válasza:
A felsőd mindenképpen takarja el a segged és a tevepatád!
5/11 Andii1 válasza:
telitalpú és csizma. és egyátalán nem ocsmány a cicanadrág ,felveszel egy fekete nadrágot és ott se ér le mindig a seggedék a felső.. sima nadrágba is látszódhat a teve patád, ha nagyon bevág.. ez olyan dolog
6/11 anonim válasza:
azért az ízléstelentől messze van, akik ezt mondják nemtom honnan jöttek... valóban vannak akik baromi ízléstelenül hordják, de ne általánosítsunk már...
a lényeg a hosszított felsőn van, cipő meg sztem tornacipő kivételével bármilyen nőiesebb darab, tehát akár egy egyszerűbb magassarkú, vagy bokacsizma, de lehet balerinával is, bár én így télen maradnék a bokacsizmánál, esetleg ha buli akkor tűsarkú.
7/11 ívy1 válasza:
Magas telitalpú,magassarkú,bokacipő,tüsarkú,balerina.
8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válaszolóknak a válaszokat! :) megy nekik a zöld kéz! :D
2013. febr. 17. 21:48
9/11 anonim válasza:
Én rövid szárú mamuszt szoktam felvenni de jó hozzá a telitalpú fekete magassarkú is
10/11 anonim válasza:
Én nyáron alacsony szárú conversevel veszem fel!:D
(Aki meg azt mondja h fujj, meg h ahhoz nem lehet sima toppot felvenni, csak azért mondja, mert kövér:DD Nekem a 34- es méretemhez jól áll:P!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!