Lányok! Hogy néz ki álmaitok farmerja? (szín, fazon, minden. )
Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 12:16
1/12 anonim válasza:
világoskék farmer, csípő, és cső... Nekem mindenképp kell egy ilyen, de nem nagyon látok sehol.
2/12 anonim válasza:
Original Levi's 501. A legelső gombos fazonból. NEkem minden más kommersz.
3/12 anonim válasza:
Kommersz? kedves utolsó! Gondolom alaposan megdolgoztál azért a pénzért, amiből ilyet veszel!
4/12 anonim válasza:
Előttem szólónak: Igen megdolgoztam. Miért szerinted apám pénzéből költekezem? Felénk az nem divat.
5/12 anonim válasza:
sötétkék csípő cső jó szabású minőségű nem koptatott :D vmi dísze legyen ami nőiesebbé teszi
6/12 anonim válasza:
Hát hogy egyedi legyek csőnadrág :D világoskék fehéres koptatással meg persze csípő...és ne álljon el sehol!!
Minden nadrág amit nézek vagy hátul vagy elöl eláll a kisebb meg nem jó a csípőmre -.-
7/12 anonim válasza:
Sötétkék csőnadrág, narancssárgás varrással. De nem az a kínai kék, hanem olyan szép farmer kék :P
8/12 anonim válasza:
középkék, csípő, nagyon feszes, szűk, csőszárú, és világoskékre koptatott:)
10/12 anonim válasza:
Ilyen gyárilag rongyos csőfarmer .. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!