Osszel milyen cipot hordtok szuk nadraghoz? (lanyok)
Figyelt kérdés
en nyaron balerina cipoket, de most hogy jon az osz, abba mar fazni fog a labam. oktoberben meg korai csizmaban jarkalni. a deszkas cipoim tul nagyok es otrombak egy szuk nadraghoz -szerintem. felcipokeet mind csak mamasakat latok. szerintetek mi talal?2009. szept. 6. 17:50
2/10 anonim válasza:
Nem hordok szűk gatyát, mert gáz.
3/10 anonim válasza:
zárt magassarkút, vagy sportcipőt, ami nem bumfordi.
4/10 anonim válasza:
én tornacipővel hordom a szűk gatyákat ősszel. Sportcipővel nem jön be, legalábbis magamon nem tetszik. Szívesen hordanék valami csinosabb cipőt én is, de nem találok semmit ami jó lenne.
6/10 anonim válasza:
18:54 --te bizonyára kövér lehetsz, és csak irigyld azokat a lányokat akik csinosak a szűk nadrágban:)
amugy én is tornacipővel hordom, néha topánkával, sportcipővel nekem sem tetszik.:))
7/10 anonim válasza:
:D Persze, nagyon kövér vagyok és nagyon irigyellek, titeket, vékony lányokat, akik felvehettek juuujjde csini szűk gatyeszokat csinibini magassarkú tüncimünci cipellővel...
8/10 A kérdező kommentje:
na jo nem kell egymasnak esni :) regebb en is utaltam a szuk gatyakat, de ez most valamiert megtetszett. sajnos nem tudom mivel hordjam, a balerin idealis volt, mer nem tul csilivili, de nem is bumfordi. magassarkuba nem nagyon birok jarni, faj benne a labam es a kenyelemre cipo teren eleg finnyas vagyok. de koszonom a valaszokat! ha valakinek meg van otlete, esetleg linkje szivesen varom!
2009. szept. 8. 10:50
9/10 anonim válasza:
18:48 -- ennyi amúgy:D
(elözö válaszolo voltam.)
10/10 anonim válasza:
tornacsukával hordom. van is 4 :P mert más cipővel nem jött be. így mindennapra másikat vehetek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!