11/18 anonim válasza:
12/18 anonim válasza:
Imádom a cicákat, de ezek a sapkák nagyon gázul néznek ki.
13/18 anonim válasza:
Az a kettő nem tetszik.
Inkább az ilyen: [link]
14/18 A kérdező kommentje:
11 válaszoló: nagyon jó a 2. link, pont ilyet keresnék, de sehol se találok. Hol kapható?
2013. febr. 11. 20:08
15/18 A kérdező kommentje:
amúgy ezek a sapkák nem gyerekesek. adjál egy kis 5 évesre leopárd mintás cuccot, megnéznék rendesen. Illetve nem értem azt sem, miért ennyire kötöttek az emberek. legyél x éves akkor már: nem illik, nem szabad, nem lehet valamit felvenni, mondani, megtenni... korlátozottak és csőlátásúak akik ilyeneket mondanak! Sajnálom, de én ezt a nem szabadelvűséget nem értem.
2013. febr. 11. 20:10
17/18 anonim válasza:
Sajnos nem tudom, hol lehet kapni a sapikat, csak googleon találta a képet.
18/18 anonim válasza:
Én pl. nem vagyok csőlátású abszolút, csak nem futok a divat után. Amúgy egyik sem, láttam már jobbakat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!